21- letni Dorian Semion Valentić iz Brnelića v Jelenjah je v nedeljo umrl med vožnjo z motorjem po gozdni cesti na območju Jelenja pri Reki.

Medtem ko policija preiskuje okoliščine njegove nesreče, na dan prihajajo govorice, da je moški med vožnjo s prijateljem na ‘križišču’ na gozdni cesti trčil v žico, privezano na drevesa, poroča 24sata.

Po poročanju Rijeka danas naj bi se fantje spuščali po gozdni cesti in naleteli na žico. Smrtonosna žica je 21-letnika v trenutku vrgla z motocikla in ga huje poškodovala.

Po poročanju Rijeka danas je bil prizor grozljiv. Prvi voznik je žico opazil in se upognil, a Dorian Semion Valentić je ni videl in se zataknil zanjo. Žica je bila za nesrečnega mladeniča usodna.

Doranova mama pravi, da nikogar ne morejo kriviti, ker še ničesar ne vedo. Poteka preiskava, ki bo pokazala, kaj se je zgodilo in kako. Če je res, kar se govori, pravi mama pokojnega, da je nekdo položil kabel na gozdno cesto, to ni normalno. Misli, da bi to moralo biti označeno, poroča Rijeka danas.

Moški je bil 9. avgusta ubit med vožnjo z motorjem po gozdni cesti na območju Jelenja. Na kraju dogodka so mu nudili zdravniško pomoč, a je umrl, so po poročanju Rijeka danas, sporočili iz lokalne policije. Preiskava naj bi torej določila, kdo je položil kabel na gozdni cesti in zakaj.

Po poročanju Rijeka danas je bila žica tam že dolgo, le da je prej bila postavljena nižje, v višini kolen.

Soseda, ki živi tik ob kraju, kjer je prišlo do tragedije, je  za Rijeka danas dejala, da se motoristi pogosto vozijo tja in nikoli niso nikogar motili. Povedala je, da jih v skupini običajno vozi pet ali šest, v nedeljo pa je slišala zvok samo dveh motociklov, Doriana in njegovega prijatelja.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kritik (nepreverjen)

Takšne zgodbe natisnite na papir in zalepite po gozdovih kjer vozijo uničevalci narave .

Tinček sin od kulaka (nepreverjen)

po mojem si je sam nategnil drot

Starejše novice