V Mariboru pri preprodaji vstopnic na črnem trgu prihaja do incidentov.

Preprodaja vstopnic za ligo prvakov je eden izmed najboljših poslov v Mariboru te dni. A preprodaja vstopnic po višji ceni od nakupne je ne le prepovedana, temveč tudi nevarna!

To je na lastni koži izkusila 36-letna Mariborčanka, ki je na družbenih omrežjih ponudila v prodajo štiri vstopnice za ogled nogometnih tekem lige prvakov v Mariboru. Ponujala je dve vstopnici za ogled tekme med Mariborom in Sevillo in dve za ogled tekme med Mariborom in Liverpoolom.

Z neznancem se je dogovorila za nakup in se včeraj okoli 18.30 sestala na parkirnem prostoru na ulici Borcev za severno mejo v Mariboru. Ob oškodovanki je bil tudi njen 63-letni očim, kupca pa je spremljal še en neznanec, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Neznanca sta si vstopnici ogledala, nato pa sta se nenadoma obrnila in z vstopnicami v rokah stekla stran. Očim, ki je spremljal 36-letnico, je stekel za njima in neznanca, ki je imel v rokah vstopnice, dohitel na ulici Heroja Mašere in Spasiča.

Tam se mu je neznanec uprl in ga z neznanim predmetom porezal po nadlahti leve roke, nato pa stekel stran, vstopnice pa obdržal, je sporočil tiskovni predstavnik PU Maribor Miran Šadl.

Moški je dobil lahke telesne poškodbe, ženska pa je bila oškodovana za okoli 100 evrov.

Moškemu pri preprodaji ukradli vstopnico za Liverpool

Podobno zgodbo je doživel 43-letni Mariborčan. Ta je želel na Gregorčičevi ulici v Mariboru za 35 evrov prodati vstopnico za ogled nogometne tekme med NK Maribor in Liverpoolom. Neznanec, kateremu je vstopnico prodajal, je to vzel in z njo stekel neznano kam.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice