Znane so nove podrobnosti o tragični prometni nesreči, v kateri sta ugasnili dve življenji.

Na pomurski avtocesti je nekaj pred peto uro zjutraj prišlo do tragične prometne nesreče. Pred cestninsko postajo Dragotinci, v smeri proti Murski Soboti, sta trčila tovorno vozilo in osebni avtomobil. Dva udeleženca sta na kraju umrla, en je poškodovan.

Do prometne nesreče je prišlo, ko je pred cestninsko postajo Dragotinci voznik tovornega vozila peljal vzvratno, vanj pa je nato trčil voznik osebnega vozila Ford Mondeo. Voznik osebnega vozila naj bi v nesreči bil poškodovan, sopotnika pa sta na kraju nesreče umrla.

Po najnovejših informacijah naj bi voznik osebnega voznika vozil pijan in nepripet, čeprav sam zdaj zanika, da je sedel za volanom. Nesreči s smrtnim izidom je botrovala tudi neprilagojena hitrost.

Obe vozili tujih registrskih oznak

Obe vozili, udeleženi v prometni nesreči, sta tujih registrskih oznak. Tovorno vozilo ima madžarske registrske tablice, osebno vozilo pa registrske oznake Litve.

Vsi vpleteni v nesreči so moški, v avtomobilu pa so odkrili tako romunske kot ukrajinske dokumente. Poškodbam sta na kraju nesreče podlegla 28 in 39-letnik.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice