V novi nesreči na štajerskih cestah so se po do sedaj zbranih obvestilih tri osebe poškodovale, dve pa sta na kraju umrli.

Malo po polnoči sta na relaciji Šentilj - Sladki vrh, v križišču za Ceršak, trčili dve vozili. Po trčenju se je eno vozilo prevrnilo na streho in zagorelo. Na kraj so bili takoj napoteni policiste, gasilce in reševalce. 

Po do sedaj zbranih obvestilih so se v prometni nesreči tri osebe poškodovale, dve pa sta na kraju umrli, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Ogled kraja prometne nesreče so opravili policisti Postaje prometne policije Maribor. Ogled je vodil dežurni preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Mariboru, ob navzočnosti dežurne državne tožilke iz Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru.

Posredovali so gasilci Gasilske brigade Maribor, PGD Ceršak in Šentilj, ki so pogasili požar na osebnem vozilu, zavarovali kraj nesreče, pomagali reševalcem pri oskrbi treh poškodovanih, s tehničnim posegom iz ostankov zvite pločevine rešili v nesreči preminuli osebi, z vpojnim sredstvom posipali iztekle tekočine ter z razsvetljavo pomagali policijo pri preiskavi nesreče. Tri poškodovane osebe so bile prepeljane z reševalnimi vozili NMP Maribor v UKC Maribor.

Več informacij sledi.

*Slika je simbolična.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice