Slika je simbolična
Preverite, kaj se je v zadnjem dnevu dogajalo na štajerskih cestah.

Včeraj, 18. maja, popoldne so policisti Policijske postaje Ptuj obravnavali 54-letnega kolesarja. Odredili so mu preizkus z indikatorjem alkohola, pa ja je pokazal 0,74 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka.

Tudi policisti Policijske postaje Lenart so včeraj ugotovili štiri kršitve zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Najvišja izmerjena vrednost je znašala 1,07 miligrama alkohola na liter izdihanga zraka.

Neslavni rekorder pa je 52-letnik, ki so ga danes zjutraj obravnavali policisti Policijske postaje Gorišnica. Preizkus alkoholiziranosti je že okoli 7. ure pokazal kar 1,19 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Moškemu je bilo zaradi vožnje pod vplivom alkohola že predhodno začasno odvzeto vozniško dovoljenje.

V zadnjih 24 urah policisti Policijske uprave Maribor posredovali 89-krat

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes prejel 252 telefonskih klicev. Od tega je bilo 89 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V tem času so obravnavali 17 kaznivih dejanj, 11 prometnih nesreč, devet primerov povoženj divjadi ter devet prijav kršitev javnega reda in miru.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice