Na območju Policijske uprave Maribor policisti obravnavajo prijavo o pogrešani osebi.

Pogrešan je Denis Spešič, stanujoč v Mariboru. Nazadnje je bil viden včeraj, 10. septembra 2020, v večernem času na območju Slivniškega Pohorja. Takrat je odšel z oddelka za pljučne bolezni Univerzitetnega kliničnega centra Maribor.

Denis Spešič je visok okoli 165 centimetrov in je vitke postave. Ima kratke črne lase, temne oči, ovalen obraz, na podlahti leve roke ima vtetovirano mačko z neznanim napisom. Ob odhodu je bil oblečen v pižamo Univerzitetnega kliničnega centra Maribor.

»Vse, ki bi pogrešanega opazili ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, prosimo, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko policije 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200,« so pozvali na Policijski postaji Maribor. Za sodelovanje in pomoč so se že vnaprej zahvalili.

Foto: Policijska uprava Maribor

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

Se mu je mudilo krast,glede na njegovo kriminalno zgodovino.

TABORČAN (nepreverjen)

drogica fali toti gnidi

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Ahaaaa (nepreverjen)

Jaaaa, zato mi je bil znan; hvala, da si me spomnila. Potrdim Katjino trditev.

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

božidar (nepreverjen)

piđama party

Kritik (nepreverjen)

kakšen frajer

pohorc (nepreverjen)

Hja, ker mi fant ne izgleda najbolj miroljuben, in ker sem bljižni sosed te bolnice, sem zaklenil vsa vrata , by the way, sem pa ,tudi lovec, se pravi oborožen, za zaščito mojih bližnjih in moje nepremičnine bom v skrajni sili upprabil vsa zaščitna sredstva, pa ne glede, kaj bodo na to rekli preiskovalni organi.

Legionar (nepreverjen)

To je tisti iz Varde ! Šiškof vojak .

Starejše novice