Slika je simbolična.
Dvoletni otrok je sredi noči odtaval iz domače hiše na vrt, kjer so ga starši nekaj ur kasneje našli zmrznjenega.

Avstrijski mediji poročajo o tragediji, ki se je v noči na danes zgodila v majhnem kraju Vorderweissenbach v deželi Zgornja Avstrija.

Dvoletni otrok je sredi noči odtaval iz domače hiše na vrt, kjer so ga starši nekaj ur kasneje našli zmrznjenega. Otrok je iskal starša, ki sta bila na obisku pri sosedih.

Starša sta, potem ko je otrok zvečer zaspal, odšla na obisk k sosedom. S seboj sta sicer vzela elektronsko varuško, a otroka nista slišala. Kaj točno je šlo narobe, zaenkrat ni jasno, piše na spletni strani časnik Kronen Zeitung.

Otroka sta pogrešila šele v zgodnjih jutranjih urah, nakar sta ga okoli 5. ure našla mrtvega pred garažo. Ponoči je temperatura padla kar deset stopinj pod ničlo, otrok pa je bil oblečen samo v pižamo.

27-letna mati naj bi bila po pisanju Kronen Zeitung sicer visoko noseča.

Komentarji (2)

avokado (ni preverjeno)

Otroci so nepredvidljivi...naša družina je štela več otrok in zgodilo se je, da je eden od njih v TC sredi Graza izpustil roko starejšemu bratu in odcapljal do razstavljene igrače. Čeprav smo vsi odrasli oke držali budne nad otroki, pa se je mali v hipu izgubil v množici ljudi. Te zagrabi panika, če tudi veš, da ni daleč...vsi smo ga klicali, tudi kupci in prodajalke...on pa je tiho čepel med novol.igračo medveda. zatopljen v svoje misli.

božidar (ni preverjeno)

PRI ROMIH TEGA NI

Starejše novice