Slika je simbolična.
Glavna cesta med Kidričevim in Slovensko Bistrico je terjala že številna življenja. Zdaj moramo znova poročati o prometni nesreči s smrtnim izidom.

Policisti so bili danes zjutraj ob 7.45 obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na glavni cesti med Kidričevim in Slovensko Bistrico, izven naselja Cirkovce.

V prometni nesreči sta čelno trčila voznik osebnega avtomobila in voznik tovornega vozila za prevoz perutnine. Obe vozili sta po trčenju zapeljali z vozišča.

»Gasilci so morali voznika osebnega avtomobila s tehničnim posegom rešiti iz vozila. Reševalci in zdravnica so mu na kraju nudili pomoč, vendar je ob 9.18 na kraju prometne nesreče umrl,« so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Na kraju dogodka več tisoč poginulih in ranjenih piščancev

Na kraju prometne nesreče je tudi večje število poginulih in ranjenih piščancev, saj jih je bilo na tovornem vozilu naloženih okoli 3000. O tem so že obveščene pristojne službe.

Policisti zdaj opravljajo ogled kraja prometne nesreče. Več informacij bodo policisti podali danes ob 12. uri v izjavi za javnost.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice