Štirikratni svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser več ni zaposlen na policiji.

Motokrosist Tim Gajser več ni na uradnem seznamu vrhunskih športnikov, ki so zaposleni na policiji.

Spomnimo, da so po razkritih imenih zdravnikov, ki naj bi izdajala lažna potrdila, tudi covidna, sledile preiskave vseh, ki naj bi ta potrdila prejeli.

Med preiskovanimi zaposlenimi zaradi ponarejenih PCT potrdil pa naj bi bil tudi haloški as, motokrosist Tim Gajser. 

Gajser po govoricah o ponarejenem PCT potrdilu: »Moja vest je čista«

Gajser se je v intervjuju za Delo odzval na govorice o ponarejenem potrdilu PCT in povedal, da je bil zelo šokiran nad zapisi, ki so namigovali na to.

»Ne vem, kako lahko nekdo objavi neuradno informacijo, ne da bi prej preveril, če je resnična. Imam vse papirje in pri meni je vse čisto. Sem bil pa razočaran, ker so to dajali v medije in blatili moje ime,« se je za Delo odzval Gajser.

Po takratnih neuradnih informacijah Siol.net pa je večkratni svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser, svojega delodajalca – policijo, zaprosil za sporazumno odpoved delovnega razmerja.

Gajser več ni na uradnem seznamu zaposlenih na policiji

Kot poroča Siol.net, so policijo sedaj ponovno zaprosili za pojasnila, ali je Gajser še zaposlen kot policist.

Na vprašanje policisti niso neposredno odgovorili, so pa posredovali seznam vrhunskih športnikov, ki so zaposleni na policiji, še poroča medij.

Na seznamu iz meseca novembra je Gajser še zabeležen (celotni novembrski seznam lahko preverite s klikom na to povezavo), medtem ko ga na decembrskem seznamu ni več (celotni decembrski seznam lahko preverite s klikom na to povezavo).

Komentarji (1)

Surfeiter (ni preverjeno)

Bravo Tim, si poštenega očeta, pošten sin ... več si naredil za Slovenijo, kot vsi, ki po tebi zdaj pluvajo ... ne sekiraj se, fauš so ti ... ti pa lepo zgrni money in jim ga pokaži skozi posestvo z motokros progo, bazenom, z jahto, brezdeljem, po karieri pa izobesi napis: zaradi bogatstva zaprto ... eni bojo hin od faušije ...

Starejše novice