V Ljubljani na Rudniku bo Supernova povečala svoje nakupovalno središče - investicija, ki bo vredna 70 milijonov evrov, pa bo prinesla 20.000 dodatnih kvadratnih metrov, pa tudi več kot 800 novih zaposlitev.

Obiskovalcem centra bo med drugim na voljo 1800 novih parkirnih mest in 60 novih trgovin.

V enem izmed največjih nakupovalnih središč v Sloveniji pa bo tudi kino s sedmimi dvoranami, otroško igrišče in jump park, pa tudi gastro kotiček na 2000 kvadratnih metrih. 

Supernova je v sodelovanju z E. Leclercom že začela tudi gradnjo skupne parkirne hiše, po tem pa bo obiskovalcem na voljo kar 2500 parkirnih mest.

Del garaže naj bi bil namenjen LPP sistemu parkiraj in se pelji (P+R). Uporabo javnega prometa naj bi na Rudniku dopolnili še z novo železniško postajo blizu nakupovalnega središča.

Še več trgovin in dodatna delovna mesta

Po končani prenovi bo Supernova Ljubljana Rudnik imela tako kar 130 trgovin znanih domačih in mednarodnih blagovnih znamk.

Gradnjo štiri nadstropne parkirne hiše naj bi zaključili marca prihodnje leto, še leto kasneje, torej marca 2022, pa celoten nakupovalni kompleks.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zikollino (nepreverjen)

In kdo bo vrnil kredite, ko bo jasno, da je šlo za nateg? Nateg v smislu kao precenjenih poslovnih idej, v resnici pa skrbno načrtovana pljačka slovenskih davkoplačevalcev ...

In odneslo bo … (nepreverjen)

delovna mesta ... domacih proizvajalcev

In reply to by Zikollino (nepreverjen)

Starejše novice