Znova smo pobrskali po trgu dela in izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest v Podravju in širši okolici. Preverite, ali se med njimi skriva pravo za vas.

Medicinske sestre 

V Univerzitetnem kliničnem centru Maribor iščejo diplomirano medicinsko sestro za delo v negovalni enoti na Oddelku za kardiokirurgijo in šest diplomiranih medicinskih sester na Oddelku za anesteziologijo, intenzivno terapijo in terapijo bolečin. 

Diplomirana medicinska sestra bo načrtovala in izvajala zdravstveno nego za vse življenjske aktivnosti, sodelovala bo pri izvajanju diagnostično-terapevtskih posegov, prav tako bo opravljala zdravstveno-vzgojno delo z bolniki in njihovimi svojci.

Glavni kuhar 

V centru Maribora nastaja popolnoma nova restavracija, za katero iščejo glavnega kuharja. 

Od kandidatov pričakujejo poznavanje predvsem rastlinske prehrane, odprtost, domiselnost in željo po dodatnem izobraževanju. Prednost imajo osebe, ki poznajo in cenijo rastlinsko kulinariko.

Natakar

V kavarni Majster v Bauhausu - Maribor zaposlijo natakarja ali natakarico z izkušnjami. Delo obsega sprejem in komuniciranje z gosti, prijazno svetovanje gostom, postrežbo hrane in pijače ter druga s tem povezana opravila in delo z blagajno.

Pričakujejo, da imajo prijavljeni kandidati čut za sočloveka, so odgovorni in imajo izkušnje s področja gastronomije.

Monter klimatskih naprav

Podjetje Axent išče monterja klimatskih naprav, ki bi delo opravljal na terenu v Podravski regiji. Nov sodelavec bi skrbel za odpravljanje težav in popravilo klimatskih sistemov, vzdrževanje sistemov za zagotovitev kakovosti zraka in temperature in vzdrževanje klimatskih naprav. 

Pričakujejo vsaj eno leto delovnih izkušenj na istem ali podobnem delovnem mestu in veljavno vozniško dovoljenje B kategorije.

CNC programer v okolici Ptuja

V podjetju Trenkwalder iščejo CNC programerja. Od prijavljenih kandidatov pričakujejo, da imajo pet let izkušenj z delom na pet osnem CNC stroju, poznavanje programov Mastercam in Solidworks in usmerjenost k iskanju inovativnih rešitev. 

Nudijo enoizmensko delo in možnost dodatnih usposabljanj in izobraževanj. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kaj pa medicinske (nepreverjen)

sestre delajo .... KaranjeOrg/medicinska sestra

Starejše novice