Podjetje Trummer Montage & Personal GmbH, deluje na področju zaposlovanja in posredovanja kadrov že več kot 30 let.

Smo avstrijsko podjetje z dolgoletno tradicijo in smo prisotni v več evropskih državah, našo mrežo pa sestavlja več kot 800 podjetij, za katere skrbimo z več kot 1000 zaposlenimi.

Pisarni v Mariboru in Murski Soboti

V Sloveniji smo na trgu kot posredovalec del prisotni že od leta 2007, naši pisarni pa se nahajata v Mariboru in Murski Soboti. Na podlagi našega obsežnega znanja, dolgoletnih izkušenj, strokovnosti in temeljitega poznavanja področja kadrov in zaposlovanja vam svetujemo ter pomagamo najti ustrezno in zanimivo delovno mesto po celotni Avstriji, Nemčiji, Švici in Lihtenštajnu.

Podporo vam ves čas nudijo naši kadrovski svetovalci, ki vam svetujejo v maternem jeziku ter vam pomagajo pri iskanju ustrezne zaposlitve, so v stalnem stiku z vami in naročniki, ki preko nas iščejo ustrezni kader za svoja podjetja.

Koordinator med zaposlenim in naročnikom

Za vas skrbimo kot koordinator med zaposlenim in naročnikom. Z nenehno komunikacijo in postopki usmerjenimi v rešitve, zagotavljamo optimalno sodelovanje med zaposlenimi in naročniki.

Skrbno upoštevamo vse vladne predpise in zakonska določila ter to zahtevamo tudi od poslovnih partnerjev. Gospodarnost in primernost naših storitev zagotavljamo z ažurnim ter specifičnim pristopom glede na situacijo in pričakovanja naših strank.

Naše predostno področje je zagotovo gradbeništvo, sledijo mu vse ostale tehnične panoge, kakor tudi delo v proizvodnji. Ponujamo tudi prosta delovna mesta na področju zdravsta in inženiringa.

Cilj zadovoljna zaposleni in naročnik

Prizadevamo si najti najugodnejšo rešitev za obe strani, v skladu z našimi visokimi standardi in trgom, ki ga sami pomagamo sooblikovati. S kakovostnimi kadrovskimi rešitvami glede na specifično potrebo, razbremenimo svoje stranke na področju kadrovanja in jim s tem omogočamo konkurenčno prednost.

Posredujemo usposobljen in strokovno kompetenten kader z namenom ohranjanja trajnega partnerstva na obeh straneh. Z odgovornostjo zagotavljamo našim zaposlenim socialno varnost in dolgoročno zaposlitev preko avstrijske pogodbe, ki temelji na ustrezni kolektivni pogodbi panoge ter zajema 14 plač, ustrezen sorazmerni delež dopusta, organizacijo bivanja in kvalitetno podporo na vseh področjih.

Mišel K., pomočnik krovca in tesarja

»Redno plačilo, delo je tako, kot se dogovorimo in dober kolektiv. Kadrovska služba se vedno potrudi, da odgovori na vprašanja in ustreže mojim željam glede dela in drugih storitev. Zelo sem zadovoljen s tem, da je vse v skladu z avstrijskimi zakoni, torej, da so plačane dnevnice, božičnica in regres ter druge pravice, ki jih ima delavec zaposlen v Avstriji. Zaradi naštetih razlogov z njimi sodelujem že dlje časa.«

Grega Š., mizar

»Zadovoljen sem s servisom in podporo. Vidi se dolgoletna aktivnost Trummerja na trgu dela, kar omogoča sodelovanje z dobrimi podjetji in v mojem primeru tudi dolgoročno zaposlitev.«

Uroš K., pomočnik krovca

»Sodelovanje z agencijo je zelo preprosto. Hitro se da priti do dela čez mejo. Osebje je bilo zelo prijazno in korektno pri iskanju dela, ki mi odgovarja. Verjamem, da je to najboljša firma za tiste, ki ste marljivi in želite delati čez mejo tudi, če vaša nemščina ni popolna. Vse se da urediti pri Trummer agenciji.«

Kontaktirajte nas ali obiščite v naši pisarni in z nami opravite neobvezujoč razgovor, mi pa bomo za vas poiskali najboljšo možnost zaposlitve.

Trummer kadrovska agencija d.o.o.

Pisarna Maribor:
Loška ulica 13, 2000 Maribor
od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro
Tel: +386 (0) 26 21 32 10 in +386 (0) 26 21 32 11
e-mail: [email protected] 

Pisarna Murska Sobota:
Ulica Štefana Kovača 16, 9000 Murska Sobota
 od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro
Tel: +386 (0) 40 416 220 in +43 (0) 66481 29575
e-mail: [email protected]

Več o nas lahko preberete na naši spletni strani: www.trummer.eu

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice