Dobrodošli v prenovljeni poslovalnici v Lenartu, od 27. maja 2021.

Italijanska kuhinja velja za eno najboljših in najbolj priljubljenih na svetu! Kdo bi torej lahko ponudil boljšo italijansko hrano od italijanskega trgovca?

V Eurospinu najdete široko ponudbo živil italijanskih proizvajalcev, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne. Zaposleni si vsak dan prizadevajo za zagotavljanje storitev, ki izpolnjujejo vaše zahteve. Tako tudi stremijo k sodobno urejenim in modernejšim nakupovalnim površinam.

Od 27. maja dalje vas vabijo v popolnoma prenovljeno poslovalnico Eurospin Lenart, kjer bodo poskrbeli za prijetno nakupovalno vzdušje s posebnimi otvoritvenimi popusti in privlačnimi nagradami!

Vabljeni od 8. ure dalje!

»Pri nas lahko v enem obisku opravite celoten tedenski nakup. Nudimo prav vse, kar potrebujete, da lahko ves teden pripravljate okusne in zdrave obroke za celo družino – od svežega sadja in zelenjave, učinkovitih čistil, slastnih pekovskih izdelkov, široke ponudbe mlečnih izdelkov, pa izdelkov brez glutena ter laktoze, do mesnin iz mesnice in tedenskih ponudb, v katerih vas vedno kaj preseneti!« pojasnjujejo pri Eurospinu.

Vaš nakupovalni voziček lahko napolnite z Eurospinovimi blagovnimi znamkami najvišje kakovosti. Nudijo vam lastne blagovne znamke najvišje kakovosti, ki jo potrjuje tudi odlična ocena izdelkov s strani Biotehniške fakultete in pa laskavi naziv Izbrani produkt leta 2021 po izboru kupcev, kjer so njihovi izdelki zmagali kar v treh kategorijah.

Oglejte si aktualno tedensko ponudbo in ne zamudite sobote norih cen - preverite akcije!

Če slučajno njihovih odličnih, nagrajenih izdelkov še ne poznate, jih le dodajte na svoj nakupovalni seznam in prav gotovo bodo postali stalnica v vašem nakupovalnem vozičku in na vaši mizi.

Spoznajte jih. To so linija EAT, nova linija premium paštet pakiranih v privlačni in praktični embalaži, narejenih iz premium surovin, recepture pa prilagojene željam slovenskega potrošnika.

Točena cvetlični in akacijev med DOLCIANDO sta preverjene kakovosti in prepoznavna po specifični barvi, prijetnem vonju in sladkem okusu.

Testenine Bronzo TRE MULINI pa so nova linija Eurospinovih testenin, narejenih na poseben, tradicionalno italijanski, način, kjer testenine potujejo skozi posebne bronaste šobe. Postopek priprave naredi površino testenine bolj hrapavo, tako se omake in polivke bolje absorbirajo na površino špagetov, fusilov, peresnikov ali trofij.

Iščete idejo za odlično italijansko kosilo?

Bucatini all'Amatriciana - Kaj potrebujete?

  • 200 gramov testenin Bucatini Tre Mulini
  • 150 gramov dimljene pancete La bottega del gusto
  • ena rumena čebula in en strok česna
  • sol in poper po okusu
  • 300 mililitrov pasiranega paradižnika Delizie dal Sole
  • ena žlica paradižnikovega koncentrata Delizie dal Sole
  • ena čajna žlička sladkorja
  • sir Grana Padano po okusu

Priprava:

Čebulo, česen in panceto na drobno narežemo. Panceto zlato popečemo v ponvi na žlici olja. Nato dodamo čebulo in jo pražimo, da malce porjavi. Vmešamo česen. Ko ta zadiši, dodamo paradižnikov koncentrat, sol, poper in sladkor. Dober tek!

Da ne boste zamudili novosti, novičk, receptov in obvestil o akcijah se prijavite na Eurospinove novice!

Eurospin logo

Starejše novice