Številne ugodnosti za odjemalce Energije plus.

Odjemalci Energije plus, dobavitelja elektrike in zemeljskega plina, so vselej deležni številnih ugodnosti. To zimo beležijo izjemen odziv na akcijo cenejšega nakupa smučarskih vozovnic na Mariborskem Pohorju, v kateri so lahko njihovi odjemalci celodnevno smučarsko vozovnico kupili za samo 23 evrov (redna cena 39 evrov).

V samo treh mesecih je bilo v okviru akcije prodanih več kot 2200 vozovnic. To pa še zdaleč ni edina ugodnost, ki jo njihovi odjemalci lahko izkoristijo.

Podjetje med drugim svojim gospodinjskim odjemalcem omogoča, da lahko ustvarijo dodatne prihranke na položnici za energente. Poglejmo, kako.

Včlanitev v lojalnostni program Moj PLUS Energije plus 

Zbiranje točk v lojalnostnem programu je zelo preprosto. Gospodinjski odjemalec ne rabi narediti nič posebnega, saj že običajne aktivnosti (redno plačevanje računa, zvestoba itn.) prinašajo točke, ki jih lahko koristi kot popust na računu za energente.

Novi odjemalci lahko ob včlanitvi v Moj PLUS z različnimi začetnimi aktivnostmi prejmejo kar 500 točk. Teh 500 točk lahko že naslednji mesec koristijo kot popust na računu v višini pet evrov.

Storitev »Zlata ura«

Gospodinjski odjemalci, ki izpolnjujejo določene pogoje lahko kar trikrat na teden po tri ure uživajo v cenejši elektriki – ta je lahko cenejša vse do 50 odstotkov!

Če ste še hkrati član lojalnostnega programa Moj PLUS, vam pripišejo točke v stokratniku vašega prihranka prejšnjega meseca.

Za ponazoritev – če ste v prejšnjem mesecu s termini Zlate ure prihranili dva evra, potem vam naslednji mesec v Moj PLUS pripišejo kar 200 dodatnih točk! (dva evra * 100 = 200 točk).

Elektronsko prejemanje računa

Za vsak prejet račun na e-naslov (za vsako merilno mesto!) svojim odjemalcem obračunajo popust v višini 0,79 evra -  če imate na računu obračunane pavšalne stroške poslovanja.

In še številne druge ugodnosti ...

Člani lojalnostnega programa Energije plus lahko med drugim izkoristijo stalni 25-odstotni popust pri nakupu vstopnic za vse Woop! parke v Sloveniji.

Ker se bliža lepo vreme, ko bomo spet veliko zunaj, naj omenimo še 15-odstotni popust na vso ponudbo (hrana in pijača) v koči Trikotna jasa na Mariborskem Pohorju in popust pri nakupu karte za spust s sanmi Pohorjet. 

Več o ugodnostih lahko najdete tukaj.

Starejše novice