Ste pripravljeni na novo, boljšo zaposlitev? Kako priti do nje? Obstaja nekaj metod, kako lahko pritegnete pozornost želenega delodajalca in zablestite na poslovnem področju.

Na prvem spletnem kariernem sejmu MojeDelo.com, ki bo 18. junija od 10. do 18. ure, boste iz ust motivacijske govornice Polone Požgan slišali, kako veliko moč imajo tri minute za dober prvi vtis.

Poleg številnih drugih uporabnih predavanj se boste lahko neposredno povezali z več kot 20 slovenskimi in avstrijskimi delodajalci, ki iščejo nove kadre v Podravski, Koroški in Pomurski regiji.

Nadgradite svoje znanje in si povečajte zaposlitvene možnosti

Na spletnem kariernem sejmu MojeDelo.com bo več kot 20 prepoznavnih slovenskih in avstrijskih podjetij, 18. junija od 10.00 do 18.00, iskalo nove kadre v vaši regiji.

Z njimi se boste lahko neposredno povezali preko spletne platforme, ne da bi morali na razgovore osebno. Registrirate se lahko že sedaj, s klikom na to povezavo.

Svetujemo, da se na pogovore pripravite, kot bi se za zaposlitveni intervju »v živo«. Poleg razstavljavcev vas čakajo uporabna brezplačna predavanja o zaposlitvenih trendih in delavnice za dvig kompetenc, okrogla miza na temo gospodarskega utripa v regiji, brezplačno osebno karierno svetovanje in psihometrično testiranje.

Celoten program spletnega kariernega sejma MojeDelo.com najdete tukaj. Vzemite kariero v svoje roke, brezplačno nadgradite svoje znanje, povežite se z delodajalci in najdite novo, boljšo zaposlitev.

Naučite se pustiti dober prvi vtis s Polono Požgan

Ali naj se nasmejim? Kam naj dam roke? Kam naj gledam? Takšna in podobna vprašanja se nam rojijo po glavi, ko se srečamo z novo osebo, bodočim delodajalcem.

Polona Požgan, ki ima več kot 20-letne izkušnje na področju komunikacije in retorike, svetuje, da se v takšni situaciji ne pretvarjamo, pač pa smo takšni, kakršni smo – unikatni:

»Kar koli že boste počeli, naj vam v misli in v srce položim le eno: ne spreminjajte se v drugo osebo, ne pretvarjajte se, ostanite to, kar ste. Bodite iskreni. Bodite avtentični. Če česa ne veste, to tudi povejte. Ne govorite floskul v smislu: 'Sem družabna, delavna in komunikativna'.«

Polona na svojih predavanjih s poslušalci na energičen in motivacijski način posreduje svoje znanje, izkušnje in zgodbe, z veseljem pa odgovarja tudi na vprašanja. Na spletnem kariernem sejmu MojeDelo.com spremljajte njen webinar med 17.00 in 17.45.

S spleta

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice