Območje Maribora ponuja številne bolj ali manj skrite kotičke za zaljubljence, ki svojih strasti ne morejo (ali ne želijo) zadržati do doma. Dopolnite zemljevid!

Z višjimi temperaturami se prebujajo tudi hormoni, s tem pa se rodijo nove romance. Mariborčani se spolnim užitkom ne predajajo samo v udobju domače postelje. V primeru razvnetih strasti, iskanju alternative za takrat, ko postelja ni na voljo, ali pa le popestritvi ljubezenskega življenja, se mnogi mesenim užitkom predajo v avtomobilu ali kar v naravi.

Za to pa je potrebno najti bolj ali manj skrite kotičke. Teh je na območju Maribora kar nekaj. 

Preverili smo, kam se zapeljati za nemoteno predajanje strastem in sestavili zemljevid priljubljenih lokacij, ki ga lahko dopolnite tudi vi.

Priljubljena parkirišča, gozdovi

Med najbolj priljubljenimi lokacijami so predvsem gozdovi, kot sta Stražunski in Betnavski gozd ter osamela parkirišča, okrog katerih ni veliko dogajanja. Tako veljajo za precej dobre lokacije parkirišča na Mariborskem otoku, pri Treh ribnikih in pri nekdanjem strelišču v Radvanju.

Hitrostni izziv na gondoli

Za romantične sprehajalce sta primerni tudi Piramida in Kalvarija, a prav poseben izziv pa lahko predstavlja vožnja z gondolo. Čeprav romantično, pa v primeru predajanja strasti med vožnjo z gondolo na vrh Mariborskega Pohorja za to ni preveč časa, kajti vožnja traja le sedem minut.

Kazen za užitek v javnosti tudi nad 400 evri

Daleč stran od mestnega vrveža vam golobčkanja bržkone ne bo nihče zameril, seveda pa se morate prepričati, da niste na mestu, kjer bi vznemirjali druge. 

Za ta primer namreč Zakon o varstvu javnega reda in miru predpisuje kazen od dobrih 200 do 417 evrov. V tem primeru lahko torej »pustolovščina« v naravi ali »parkirni listek« postaneta zelo draga.

Kotičkov za predajanje strastem je toliko, kolikor bujna je domišljija in koliko vznemirjenja si želite. Najpogostejša mesta smo vpisali v spodnji zemljevid. Pomagajte nam ga dopolniti!

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

izgubil sem gasilsko kapu, nekje med ajzenponskim mostom in umetnostno galerijo,,poštenega najditelja prosim, da mi jo vrne

Starejše novice