*Fotografija je simbolična
Društvo Humanitarček je prejelo nenavadno prošnjo s strani svojcev 87-letnice.

Humanitarček je dobrodelno društvo, ki je znano po svoji humanitarni dejavnosti, toda nekateri očitno ne razumejo povsem, kaj je namen njihovega delovanja. Društvo je namreč na družbenem omrežju Facebook delilo neobičajno prošnjo, ki so jo prejeli preko SMS sporočila.

V njem svojci 87-letnice, ki jo bodo kmalu preselili v dom za ostarele, zaprošajo za pomoč pri čiščenju in urejanju njene hiše v Prekmurju. Kot so zapisali v sporočilu, bi bilo najbolje, da iz društva pridejo po tem, ko bodo ostarelo 'omo' preselili v dom, ampak se ne mudi, saj nameravajo dvonadstropno hišo prodati šele v avgustu.

In ne samo to. Ker je Prekmurje daleč, bodo članom društva omogočili, da prespijo v hiši "ne bo pa edino več tople vode".
 

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

Bi bilo najboljse in najbolj korektno,da "oma " spremeni oporoko in hiso zapusti nekomu drugemu in ne tem pijavkam,ki komaj cakajo,da dobijo € od hise.
Sramota,kako lacni so ljudje na denar in kako ne premorejo niti malo empatije.Oma,pamet v roke in ukrepaj.

saleksandar i… (nepreverjen)

katja a si ti vedno tako fuknjena
ali samo takrat ko ti pride teta iz Čakovca na obisk
in ti da po risanki zvečer polizat marmelado

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

dho (nepreverjen)

Kako jih ni sram. Prav zares je žalostno, da se nekateri ljudje ne zavedajo svoje pokvarjenosti in lakomnosti. Toliko so "zarukani", da to še napišejo, kako so pokvarjeni.

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Default (nepreverjen)

Difektni prekmurci

Starejše novice