Foto: Finančna uprava Republike Slovenije
S Finančne uprave Republike Slovenije so sporočili, da bodo 25. in 26. avgusta na Ptuju pripravili drugo javno dražbo mobilnih telefonov Apple iPhone 7.

Na javni dražbi bo Finančna uprava Republike Slovenije skušala prodati zarubljene mobilne telefone. Gre za 220 črnih pametnih telefonov Apple iPhone 7 32 GB.

Dražbo bodo organizirali v pisarni v skladišču Špedicije Goja na Rajšpovi ulici 22 na Ptuju, in sicer 25. in 26. avgusta ob 11. uri.

Podrobnejše podatke o dražbi najdete na tej spletni povezavi.

Takšna bo izklicna cena

Telefone bo mogoče kupiti le po sklopih oziroma paketih. Najmanjši šteje štiri kose, največji pa 40 kosov telefonov. Izklicna cena za štiri mobilne telefone znaša 600 evrov, preračunano torej 150 evrov na kos.

Premičnine se na dražbi prodajajo po načelu videno-kupljeno. Telefoni so brez garancije, reklamacije kvalitete po prevzemu ni možna.

Ogled premičnin je mogoč dan pred prvo javno dražbo, za sodelovanje na dražbi pa je treba vplačati varščino, ki znaša desetino izklicne cene premičnin za določen sklop.

Telefone bodo prodali ponudniku, ki bo ponudil najvišjo ceno.

Prvič so telefone na Ptuju neuspešno skušali prodati marca letos, takrat vse skupaj za 114.400 evrov. Izklicna cena za posamezni telefon je tako takrat znašala 520 evrov.

Starejše novice