Slika je simbolična.
Hotel Habakuk bo gostil nepozabno silvestrsko zabavo z vrhunsko kulinarično ponudbo, spektakularnim ognjemetom in z izjemno Nušo Derenda s skupino.

Leto 2023 se počasi poslavlja, prihaja čas praznikov in silvestrskih zabav. Letos doživite silvestrovo s pridihom elegance in razkošja v Hotelu Habakuk

Pripravili so spektakularen večer, ki obljublja nepozabne trenutke, odlično vzdušje in vstop v leto 2024, kot ga še ni bilo.

Čarobno vzdušje z Nušo Derenda in bendom

Zagotovljeno bo vrhunsko vzdušje, saj bo z nami izjemna Nuša Derenda, ki bo s svojim čudovitim glasom pričarala pravo glasbeno čarovnijo.

Zavrtite se in zapojte ob njenih izvedbah priljubljenih melodij, ki bodo ustvarile popolno vzdušje za nepozaben vstop v novo leto.

Slika je simbolična.

Kulinarična simfonija za gurmane ob gala večerji

Na silvestrovo boste v Hotelu Habakuk deležni odlične kulinarike, pripravljeno s strastjo in izvirnostjo njihove kuharske ekipe, ki bo zadovoljila še tako zahtevne brbončice.

Gala večerja s hladno-toplim bifejem vas bo popeljala na pravo gurmansko popotovanje, ki mu bo sledila odlična zabava. Ob prihodu seveda ne bo manjkal kozarček penine.

Slika je simbolična.

Ko se bo ura prevesila v polnoč, boste deležni spektakularnega ognjemeta, ki bo v svetlobnem spektru razsvetlil nebo nad Hotelom Habakuk in naznanil veličasten prihod novega leta.

Ta čudovit prizor bo ustvaril popolno atmosfero za skupne trenutke z bližnjimi, ko boste skupaj nazdravili prihodu leta 2024.

Slika je simbolična.

Na zamudite priložnosti za edinstveno silvestrovanje v enem najbolj razkošnih hotelov v Mariboru!

Za popolno silvestrsko izkušnjo pod vznožjem Pohorja poskrbite s pravočasno rezervacijo, saj so mesta omejena in se hitro polnijo!

Za silvestrovanje, ki se bo začelo ob 19. uri, boste odšteli 200 evrov na osebo, kar vključuje večerno zabavo z vrhunsko glasbo, ekskluzivne kulinarične užitke in veličasten ognjemet. 

Rezervacije so možne na telefonski številki 02 3008 100.

Slika je simbolična.

Starejše novice