Europark Maribor bo od jutri, 20. oktobra, do preklica odprt po novem obratovalnem času.

Nakupovalna središča, pod okriljem SES Spar European Shopping Centers, med njimi so Europark Maribor, ALEJA Ljubljana Šiška, Citypark Ljubljana, Citycenter Celje in Center Interspar Vič, bodo jutri obratovala po novem delovnem času.

V soboto bodo vse trgovine odprte od 8.00 do 20.00, Interspar pa do 20.30. Ob nedeljah so nakupovalna središča zaprta.

Kot so sporočili z Europarka, se z novim prilagojenim obratovalnim delavnikom odrekajo ekonomskemu interesu v dobrobit skrbi za zdravje obiskovalcev. Spoštujejo in poslujejo skladno z novimi vladnimi ukrepi za omejevanje širjenja novega koronavirusa, saj bo od jutri med 21. in 6. uro prepovedano gibanje na prostem. 

»Še vedno pa v vseh SES-ovih nakupovalnih središčih na prvem mestu postavljajo varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev. Ves čas skrbijo za visoke higienske standarde tako glede rednega razkuževanja, nošenja mask kot tudi varnostne razdalje. Prav tako varnostna služba ves čas spremlja, ali ljudje nosijo maske, vzdržujejo varnostno razdaljo in spremljajo število obiskovalcev v nakupovalnem središču,« so še navedli v sporočilu za javnost. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice