Društvo Hiša! bo s Svetlobnimi gverilami izdelala čarobni park, pri tem pa potrebuje vašo pomoč.

Z zasneženim Pohorjem pa že počasi stopamo v zimsko sezono in pripravami na praznični december. Društvo Hiša! se tako pripravlja že na zimski festival Vilinsko mesto, ki ga bodo uradno odprli 24. novembra, ob tem pa tudi obljubljajo nekaj novega in drugačnega.

Skupaj s Svetlobnimi gverilami bodo namreč okrasili štiri nekoliko pozabljene lokacije v mestu in v njih prinesli žarek tople praznične svetlobe. Ena izmed izbranih lokacij je tudi Slomškov trg, kjer bodo skupaj z vsemi zainteresiranimi izdelali čarobni park. Ana Lumina pa je del projekta Vilinskega mesta, ki ga pripravlja Narodni dom Maribor.

Se vam v predalu skrivajo plastična jajčka?

Tako bodo po mentorstvom Katje Paternoster zasvetile svetleče žuželke in rastline, ravno v ta namen pa ekipa potrebuje plastične rumenjake oziroma plastične jajčke iz Kinder jajčk.

Če se vam torej v kakšnem predalu skriva odvečna plastična jajčka, ste vabljeni, da jih prinesete na sedež društva na Gosposko 11, s tem pa pripomorete ekipi, da oživi temne kotičke in mestne trge ter razširi praznično vzdušje po mestu.

FOTO: Nearof!

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice