*Fotografija je simbolična
Društvo za zaščito živali Maribor opozarja na goljufa, ki se pretvarja, da zbira denar v njihovem imenu.

V zadnjem obdobju je v Mariboru na delu znova goljuf, ki po blokovskih naseljih zbira denar pod pretvezo, da gre denar za pomoč živalim. Gre za človeka, ki naj bi v preteklosti že deloval in bil prijavljen policiji, ampak je sedaj ponovno aktiven.

S sabo ima mapo in fotografije psov, okoli vratu pa celo na traku izkaznico, ki naj bi dokazovala njegovo kredibilnost. Gre za moškega višje rasti, srednje fit postave, poznih let, urejenega videza, ki se obnaša zelo prijazno in je fino pogovorljiv. Lahko ima tudi očala, navadno pa ima kapo s šiltom. 

»Res nam je tako zelo hudo pri srcu ob tem. In se počutimo kar nemočne in malo obupane nad vsem. Da tega ni moč zaustaviti.  Ko nekdo podari denar in misli, da daruje denar za živali. A sploh ni res. In dajo denar temu človeku. In to ne majhni zneski. Mi bi z njimi poplačali veliko stroškov, ki nas pestijo. In vsakodnevno, preverjeno in znano pomagamo živalim. Pa sploh ne gre za to. Gre za to, da se nekdo okorišča na njihov račun. Živali pa od tega nimajo nič.  Ne dajajte denarja od vrat do vrat. Pa opozorite starejše in vse, ki FB ne uporabljajo. Pomagajte razširiti to novico,« pozivajo v Društvu za zaščito živali Maribor.
 

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dari (nepreverjen)

Je bil pri nas. Res tak urejen gospod.

janko r (nepreverjen)

Ni res moja babica mu je dala 200 € za živali in se je lepo zahvali in odšel .

Danvid (nepreverjen)

Ha.ha ja bi se pa ti iz zavetisča to spomnili ne pa ,zdaj jamrajo.'Oni bi očitno samo sedeli in jemali nakazan denar.če bi jim do čega bilo bi pa šli malo naokoli po donacije.

dari (nepreverjen)

Imel je tudi kirurško masko. Bil je prijazen, sicer nisem dala nič, se je vseeno zahvalil in odšel.

dd (nepreverjen)

TISTI KI BI RANDOM OSEBI BREZ POTRDILA IN IZKAZNICA DALI DENAR V GOTOVINI SO ISTI FUKIČI KOT TISTI KI SE SKRIVAJO PRED VIRUSOM IN VERJAMEJO DA JE NEVAREN, PAČ ŠE EN DOKAZ DA JE SLOVENSKI NAROD INTELIGENTNO NA RAVNI ŠIMPANZOV ŽE 30 LET

Default (nepreverjen)

Samo naj prasec goljufski pozvoni na moja vrata mu polomim vse kosti...

janko r (nepreverjen)

Default......... Za kaj bi ga nalamal ,če dela v korist društva ?Moja babica je dala 200 € za pomoč .Pač ne daš in amen gospod se zahvali in odide

In reply to by Default (nepreverjen)

Ko ga bos (nepreverjen)

zalotil s tvojo babico v spalnici ti bo jasno

In reply to by janko r (nepreverjen)

Ne odpiraj ce (nepreverjen)

pornoKura . si

Starejše novice