Slika je simbolična.
Hotel Habakuk vabi ljubitelje kulinaričnih doživetij na vrhunsko razvajanje - Ameriški BBQ Brunch.

V očarljivem ambientu Hotela Habakuk vas z velikim veseljem vabijo, da se jim pridružite na izjemnem dogodku, Ameriškem BBQ Brunchu, ki bo potekal v nedeljo, 24. marca 2024, ob 12. uri. 

Ta posebna priložnost je namenjena vsem ljubiteljem pristne ameriške kulinarike in tistim, ki želijo svoje kulinarično znanje obogatiti z novimi, izvirnimi okusi.

Uživajte v tradicionalnih ameriških jedeh

Dogodek bo zaznamovala bogata paleta jedi, ki so sinonim za ameriško BBQ tradicijo. 

Za ceno 45 evrov na osebo boste imeli priložnost uživati v izbranih ameriških specialitetah, ki jih bodo z veliko ljubezni in predanosti pripravili njihovi kuharski mojstri. 

Med njimi izstopajo sočna BBQ rebra, T bone steak, Telečja picanha BBQ  in širok izbor sladic, ki predstavljajo pravo esenco ameriške kuhinje.

Slika je simbolična.

V raziskovanju novega in drugačnega

Vse to bo potekalo v čarobnem vzdušju Hotela Habakuk, ki s svojo edinstveno lokacijo in izjemno gostoljubnostjo predstavlja idealno mesto za praznovanje in druženje. 

Dogodek bo obogaten z živahno ameriško glasbo, ki bo v ozadju diskretno dopolnjevala kulinarično doživetje in ustvarjala sproščeno, a hkrati svečano atmosfero.

Poleg izjemnih jedi in glasbene spremljave so poskrbeli tudi za široko izbiro prilog in solat, ki odlično dopolnjujejo glavne jedi in ponujajo celovito paleto okusov ameriške BBQ kuhinje. 

Vsak gost bo lahko našel nekaj po svojem okusu, ne glede na to, ali išče klasične BBQ okuse ali pa želi raziskati nekaj novega in drugačnega.

Slika je simbolična.

V Hotelu Habakuk se zavedajo, da je hrana več kot le obrok – je izkušnja, ki združuje ljudi in ustvarja spomine. Zato so z veliko skrbnostjo in pozornostjo do detajlov zasnovali ta dogodek, da bi vsak trenutek preživet pri njih postal del vaših najlepših spominov.

Rezervirajte svojo mizo že danes!

Za rezervacijo mesta in več informacij o Ameriškem BBQ Brunchu jih kontaktirajte na telefonsko številko 02 300 81 00 ali obiščite njihovo spletno stran

Ne zamudite te izjemne priložnosti za doživetje pristnih okusov Amerike v srcu naše prelepe Slovenije.

V Hotelu Habakuk vas pričakujejo z odprtimi rokami in obljubljajo, da bo Ameriški BBQ Brunch dogodek, ki ga boste nosili v srcu še dolgo časa. 

Pridružite se jim in skupaj ustvarite nepozabne trenutke, obkroženi z izvrstno hrano, glasbo in družbo.

Starejše novice