Slika je simbolična.
V Hotelu Habakuk pripravljajo izjemni Dalmatinski brunch, ki bo zadovoljil še tako zahtevne brbončice.

V nedeljo, 26. maja, ob 12. uri, vas vabijo, da se pridružite čarobnem vzdušju v Hotelu Habakuk, kjer bodo skupaj raziskovali bogate okuse Dalmacije. 

Njihova posebna ponudba vključuje izbor vrhunskih jedi, ki odražajo pristno mediteransko tradicijo in kulinarično umetnost Dalmacije.

Razvajali vas bodo z delikatesami, kot so carpaccio mečarice z artičokami, rakov sekanec, hobotnica v aspiku in škombri v sauru. 

Ne zamudite priložnosti poskusiti mariniranega jagnječjega fileja s tartufi in ostalih izjemnih specialitet, kot so dalmatinski pršut, sveže pripravljen pred gosti, in šporki makaruli s črnimi tartufi.

Odkrijte pristne okuse s pašticado iz govejega hrbta in jagnječje krače izpod peke, ne izpustite pa tudi morskih dobrot kot so brodet s škampi, školjkami in lignji ter hobotnica iz pečice z zelenjavo.

Za sladki zaključek bodo na voljo domači sladoledi in sveže sadje, medtem ko boste uživali v melodijah sproščujoče dalmatinske glasbe v živo. 

Vse to bo dopolnjeno z izborom najboljših dalmatinskih vin, ki bodo zagotovo poudarila vsak grižljaj.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za nepozabno kulinarično izkušnjo. Pridružite se jim v Hotelu Habakuk ter proslavite bogastvo in raznolikost dalmatinske kulinarike.

Rezervirajte svoje mesto še danes

Zaradi omejenega števila mest vas vabijo, da si svoje mesto zagotovite čim prej. 

Cena na osebo znaša 45 evrov, cena za otroke do 12. leta starosti pa 22,50 evra.

Rezervirajte svoje mesto zdaj in si zagotovite kulinarično razvajanje v krogu družine in prijateljev. Za več informacij in rezervacije jih kontaktirajte na telefonsko številko 02 300 81 00.

Starejše novice