Znova smo pobrskali po trgu dela in izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest v Podravju. Preverite, ali se med njimi skriva pravo za vas.

Podjetje FM Projekt v Mariboru išče Pooblaščenega inženirja gradbene stroke, ki bo vodil projekte, pomagal pri upravljanju poslovnih objektov in pomagal pri razvijanju podjetja.

Kandidat mora biti vpisan pri inženirski zbornici, sicer pa od njega pričakujejo še prvo stopnjo visokošolske izobrazbe in znanje angleščine in nemščine.

V ptujskem podjetju Perutnina Ptuj iščejo vodjo blagovne kategorije. Glavne naloge izbranega kandidata bodo iskanje ponudb in nabavnih virov za Skupino in spremljanje gibanja cen strateških surovin embalaže, repromateriala in tehničnega materiala na vseh tržiščih.

Od kandidata pričakujejo vsaj sedmo stopnjo izobrazbe ekonomske smeri in vsaj tri leta delovnih izkušenj.

V Mariboru in Pesnici iščejo prodajalca v trgovini Mercator. K prijavi vabijo kandidate, ki imajo dokončano najmanj četrto stopnjo izobrazbe, imajo izkušnje z delom v trgovini in so pozitivno naravnani.

Delo bo zajemalo prodajo blaga, svetovanje kupcem o prodajnih artiklih in možnostih plačila in opravljanje blagajniškega poslovanja in vodenje blagajniške dokumentacije.

V podjetju Lunta Inženiring v Mariboru iščejo računovodjo, ki bo na delovnem mestu samostojno opravljal obračune, vodila evidence osnovnih sredstev, knižila in kontirala.

Pričakujejo znanje nemškega ali angleškega jezika, izobrazbo ustrezne smeri in poznavanje aktualnih predpisov in zakonov s področja financ in računovodstva.

V podjetju Marifarm v Mariboru iščejo razvojnega analitika, katerega glavne naloge bodo razvojno in raziskovalno delo, sodelovanje pri načrtovanju in koordiniranju znanstvenih raziskav, sodelovanje pri oblikovanju novih teoretičnih in praktičnih rešitev in povezovanje in posvetovanje z drugimi strokovnjaki.

Od kandidata pričakujejo pet let delovnih izkušenj na področju analitike, računalniška znanja in izobrazbo farmacevtske, kemijske, zdravstvene ali druge smeri.

Starejše novice