Maribor bo že konec tega tedna vstopil v praznično dogajanje. Praznične luči bodo zasijale že ta petek, s tem pa se pričenja pestro dogajanje Čarobnega decembra na Trgu Leona Štuklja.

Ulice Maribora se bodo ta petek ponovno ovile v vonj dišečega kuhanega vina, rajanja ob dobri glasbi in prazničnega vzdušja. Maribor bo letos s prazničnim dogajanjem začel teden dni pred Ljubljano. Letošnji Čarobni december v Mariboru se pričenja v petek, 23. novembra, ob 17. uri s prižigom luči na trgu Generala Maistra.

Tradicionalno ... Prvi dan Vlado Kreslin

Tako kot lani in predlani, bo tudi letošnji prvi dan Čarobnega decembra (čeprav še v novembru) nastopil Vlado Kreslin. Njegov koncert bo potekal na Trgu Leona Štuklja od 22. ure naprej, pred njim pa bodo praznično dogajanje otvorili No Name Blues Band.

V Mariboru se bodo koncerti na Trgu Leona Štuklja vrstili šest dni v tednu, »mirno« bo le ob nedeljah. Program je razkrit le do 22. decembra, ko bo koncert Smash Band (ABBA Show & Dance pop). Vrhunec dogajanja v zadnjem tednu letošnjega leta tako ostaja še nerazkrit.

Kdo bo igral za Silvestrovo?

Mariborčane in Mariborčanke bržkone najbolj zanima, kdo bo nastopil na Silvestrovo, ko je Trg Leona Štuklja zapolnjen do zadnjega kotička. Nastopajoči, ki bodo Mariborčane povedli v leto 2019 bodo razkriti kmalu, so firbce na družbenem omrežju potolažili tudi organizatorji.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice