Dva delavca v Mariborski livarni Maribor naj bi bila po neuradnih informacijah okužena s koronavirusom. Še eno delavko naj bi danes poslali domov zaradi vročine.

V uredništvo Mariborinfo smo prejeli informacijo, da naj bi bila po neuradnih podatkih dva delavca iz proizvodnje okužena z novim koronavirusom. Prav tako naj bi danes poslali domov delavko, ki naj bi imela vročino.

Kot pravi naš vir, teh informacij vodstvo zaenkrat ne želi deliti z javnostjo, prav tako nimajo namena zaustaviti proizvodnje. Delavcem naj bi celo zagrozili, da ne smejo jemati dopustov in bolniških staležev, saj bo šla tovarna tako v stečaj. 

Prav tako za delavce naj ne bi bila zagotovljene dovolj zaščitne opreme in razkužil. 

Vodstvo se na naše klice in vprašanja ne odziva.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Branko Trglavčnik (nepreverjen)

Vodstvu takoj naložit kazen..... Ampak ne iz računa firme pač pa naj plača iz svojega žepa in ga potem dat tudi na sodišče zaradi groženj.

Gospodarsko zbornica (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Livarna se zaradi gripe ni stala in tudi ne bo ! V UKC Maribor je se vec bolanih, pa kljub temu dela.

Robert068754 (nepreverjen)

Kje si da te dam za 2 dni v livarn delat pička ti matrna

In reply to by Gospodarsko zbornica (nepreverjen)

Danvid (nepreverjen)

Kaj čakate Zaprite. Na sliki so filtri za prah, to je nekdanji del armala,Na sliki je brusilnici notri imajo 10+ kuka robotov in ročnih bfusulcev. ali to pomeni, da je okužba v brusilničnem delu??

San23 (nepreverjen)

Delavci v gospodarstvu nikoli niso in ne bodo enako obravnavani ,kot javni uslužbenci. Za državo so nepomembni in zadnji . Ker jim narod to dovoli . Sramotno

Starejše novice