Sprehodite se po praznično okrašenih ulicah (foto: Bojan Mihalič).
Veseli december je pred vrati, mesta so se odela v praznično podobo tisočerih lučk, na ulicah pa so zaživeli božično-novoletni sejmi.

Druga adventna nedelja je za nami in do božiča ni več daleč. Že naslednji teden nas bo s svojim obiskom razveselil Miklavž, ki se bo danes, 5. decembra, ob 17. uri, ustavil v mariborskem Europarku.

Miklavževanje in lutkovno-čarodejna predstava

V ponedeljek bo nakupovalno središče ob Dravi obiskal prvi od dobrih mož Miklavž. Otroci in starši ga boste ob 17. uri lahko pozdravili na osrednjem prireditvenem prostoru, z njim poklepetali in se fotografirali.

Za otroke je dobri mož pripravil tudi darilca. Praznični dogodek bo popestrila lutkovno-čarodejna predstava.

Čarobni božično-novoletni sejem

V Europarku se že lahko sprehodite po božično-novoletnem sejmu, na katerem bodo svoje ročne izdelke razstavili številni lokalni ponudniki. Za praznična darila boste tako lahko izbirali med toplimi copati, lesenimi in keramičnimi izdelki, kristali, medenimi dobrotami, zimskimi oblačili, otroškimi igračami ter unikatno božično dekoracijo.

Na stojnicah boste našli še gin iz jurke, unikaten nakit in izdelke iz Šrilanke in Peruja.

Najlepša darila so tista, s katerimi pokažemo, da smo si vzeli čas in skrbno izbrali darila, ki bodo najbližjim narisala nasmeh na obraz. Kot vsako leto doslej bodo od 5. do 24. decembra v nakupovalnem središču poskrbeli za brezplačno zavijanje daril v nadstropju pred gostinskim lokalom Ginger.

Darilni bon Desetak – super ideja za darilo!

Če nimate ideje, kaj podariti najdražjim ob prihajajočih praznikih, je dobra ideja lahko darilni bon Desetak. Unovčiti ga je mogoče v petih nakupovalnih središčih po Sloveniji in kar 450 različnih trgovinah in gostinskih ter storitvenih lokalih.

Darilni bon Desetak ima novo grafično podobo in velikost, ki je primerna za vsako denarnico. Desetaki bodo uresničili vsako še tako skrito željo in razveselili prav vsakega obdarovanca in obdarovanko, primerni so tudi za poslovna darila ob koncu leta. Najdete jih na Info točki Europarka ali na spletni strani www.desetak.si.

Več o praznični ponudbi najdete na Europarkovi spletni strani in družabnih omrežjih.

Starejše novice