Znova smo pobrskali po trgu dela in izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest v Podravju. Preverite, ali se med njimi skriva pravo za vas.

Manpower v Mariboru zaposli poslovnega sekretarja

Od zaposlenega pričakujejo opravljanje vseh administrativnih del, podporo mednarodnemu timu pri izvajanju dolgoročnih projektov in izvajanje osnovnih računovodskih nalog.

Pričakujejo najmanj srednješolsko izobrazbo ekonomske smeri, tekoče obvladanje angleškega jezika, dobre organizacijske sposobnosti, prednost pa predstavlja še znanje italijanskega jezika.

V Perutnini Ptuj iščejo pralca hlevov

Naloge zaposlenega bodo pranje in razkuževanje perutninskih hlevov in silosov z visokotlačnimi pralnimi agregati, razkuževanje perutninskih hlevov s traktorjem in traktorskim pršilnikom in čiščenje predprostorov in okolice hlevov.

Od kandidatov pričakujejo končano poklicno izobrazbo, zaželen je izpit B- in F-kategorije motornih vozil.

Perutnina Ptuj prav tako išče veterinarja

Glavne naloge izbranega kandidata bodo pregled perutnine, zdravljenje živali, vakcinacije živali, in druga veterinarska opravila, kot so izvajanje preventivnih, diagnostičnih in kurativnih ukrepov na terenu …

Od kandidata pričakujejo sedmo stopnjo izobrazbe veterinarske smeri z opravljenim strokovnim izpitom, aktivno znanje angleškega jezika in vozniško dovoljenje B kategorije.

V Univerzitetnem kliničnem centru Maribor iščejo vzdrževalca

Na razpisanem delovnem mestu se bodo opravljala zidarska vzdrževalna dela v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor in na dislociranih oddelkih, razkladanje vseh nabavljenih materialov za bolnišnico, selitve, popravila in čiščenja kanalizacije in tako dalje.

Pričakujejo šest let izkušenj na primerljivih delovnih mestih.

V podjetju Avto Koletnik v Mariboru iščejo prodajalca vozil

Pričakujejo izkušnje s prodajo novih ali rabljenih vozil, najmanj srednješolska izobrazba in urejen družinski status brez kazenske evidence.

Nudijo dobre pogoje dela in urejen delovni čas.

Starejše novice