Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za ponedeljek, 17. junija 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Merkur in Venera danes začenjata svoj tranzit v vašem sektorju srca, doma in družine, dragi oven. V tednih, ki so pred vami, bo vaše osebno življenje lahko dodatno zaposleno in tudi uživanje. Skozi družino – ali o družini – lahko pride do dragocenih lekcij. Ukvarjate se lahko predvsem z osebnimi in domačimi zadevami.

Danes se ti planeti poravnajo in spodbudijo vaše zanimanje za dom in družinske zadeve. Z družino in bližnjimi prijatelji se danes zlahka razumete in nenavadno ste odprti, da z njimi delite svoj prostor in misli. Morda boste uživali v sprehodu po poti spominov in lahko dovzetnemu občinstvu razkrijete nekaj osebnega o sebi.

Prav tako je dober čas za pogajanja z družino ali razpravo o domačih in družinskih zadevah. Razjasnitev čustev je lahko uspešna. Lahko bi občutili prijeten občutek pripadnosti in razumevanja z nekom, ki vam je blizu. Namesto tega bi lahko prejeli novico, ki ste jo čakali.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Luna danes vstopi v vaš sektor partnerstva, dragi bik, in umakne željo po družbi. Razčiščevanje zraka z nekom lahko danes povzroči dobre občutke ali pa verbalizacija zadeve prinese nov pogled.

Pogovori z drugimi so precej obzirni, saj se Merkur in Venera odpravita v vaš komunikacijski sektor in združita moči. Lahko se znajdete v prijaznem razpoloženju in lahko dobite pozitivno besedo o zadevi. Tvoj šarm je v polni moči! Morda boste s svojimi besedami navdihnili druge. To je lahko čas za dokončanje vprašanja v zvezi s prijateljstvom, učenjem ali komunikacijskimi projekti.

To je tudi koristen dan, da se zavežete, da boste ostali v stiku s prijateljem. Topla izmenjava lahko povzroči dobre občutke in pravi je čas za razpravo, razmišljanje in analizo stvari.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Merkur in Venera danes začneta svoj tranzit vaše sončne druge hiše, dragi dvojčki, po ogledih vašega znamenja. V prihodnjih tednih se boste bolj ukvarjali s praktičnimi zadevami. Želite graditi in razvijati svoje ideje ter videti oprijemljive rezultate svojih prizadevanj.

To je odličen čas, da razmislite o izboljšanju svojega poslovanja in organiziranju svojih financ. Danes igra pomembno vlogo vaše razpoloženje, ki je lahkotno in prijazno. Merkur in Venera se združita, spodbujata pogovore ali nadaljnje razmišljanje o vaših potrebah in željah. Pogovori o denarju so lahko zelo koristni.

To je dober čas za pogajanja in morda dober nakup. Naravne, tolažilne dejavnosti vas pritegnejo. Drugi se običajno dobro odzovejo na to, kar imate danes povedati. Morda celo razmislite o nežnem provociranju drugih v pogovorih, da bi spodbudili več jasnosti in poštenosti, saj so vaše komunikacijske sposobnosti med tem tranzitom še posebej močne.
 

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Merkur in Venera danes ne le, da vstopita v vaše znamenje, dragi rak, ampak sta tudi usklajena in to, kar rečete in naredite, vpliva, zato naredite vse, kar lahko, da ustvarite dobre vtise!

Drugi vas ne opazijo samo zaradi vašega šarma, ampak tudi zaradi vašega stališča, možganske moči, dojemljivosti in duhovitosti. To je močan dan za pridobivanje naklonjenosti. Ljudje lahko iščejo vaše mnenje ali družbo ali pa se o vas govori.

O razmerju se lahko veliko razpravlja ali pa o nečem še razmišljate, zato je najbolje, da zaenkrat stvari ostanejo mirne. Ti novi tranziti nakazujejo, da zavijate za ovinek in prihajate iz svoje lupine. V prihodnjih tednih ste bolj zavzeti, na udaru in zaposleni. Prav tako boste verjetno prejeli več pozornosti.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Merkur in Venera se danes premakneta v vaš sektor zasebnosti, dragi lev, in tedni pred vami so čas za pregled in oceno nedavnih projektov, zanimanj, občutkov in študij. Danes se ti planeti srečajo v tem sektorju skritih stvari in morda boste izvedeli skrivnost ali imeli opazen pogovor o zasebni zadevi.

Čeprav je morda prezgodaj za predstavitev vaših idej, so lahko dragocene. Sprejmite veselje procesa inkubacije! Dan je aktiven za romantično privlačnost, čeprav gre bolj za zasebno, tiho različico, kot je zaljubljenost ali še razvito razmerje. Zdaj ste lahko neverjetno ustvarjalni, zato si močno zabeležite vtise in vizije.

Pogovori in premišljevanja o preteklosti, zlasti povezani s prijateljstvi ali ljubeznijo, so danes lahko plodni, vodijo do novih razumevanj in globljih povezav. Najverjetneje boste odkrili vredno delo in opravljanje stvari v paru je morda najboljši način za reševanje posla. Prav tako je odličen čas za raziskave in analize.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Merkur in Venera danes začenjata prehode vaše solarne enajste hiše, draga devica. Ti tranziti krepijo vaše družabno življenje. V naslednjih tednih ste v dobri kondiciji za izumljanje novih idej, izmenjavo idej in mreženje. Vaše druženje s prijatelji, sodelavci ali skupinami je lahko rezultat dragocenih učnih izkušenj.

Merkur se danes poravna z Venero, zato je pravi čas za povezovanje in izmenjavo zgodb. Delitev strokovnega znanja je lahko nagrajujoča. Lahko ste priljubljeni ali pa prejmete usluge ali povabila. Nadaljnje razmišljanje ali raziskovanje zadeve je lahko plodno.

Objektivno razpravljanje o osebnem problemu ni samo koristno, ampak tudi ključno – včasih lahko besedno izražanje zadeve oblikuje drugače, kar vam da novo perspektivo in podporo, ki jo potrebujete. Nekdo morda izraža svoja čustva do vas – cenijo vašo predanost in predanost. Pravzaprav ste zelo očarljivi!
 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Luna se danes premakne v vašo udobno solarno drugo hišo, draga tehtnica, vi pa v svojem življenju iščete več predvidljivosti in domačnosti. Merkur in Venera začneta s svojimi tranziti v vašem sektorju kariere in ugleda, v naslednjih tednih pa je to obdobje za urejanje poslov, razkazovanje vaših sposobnosti ali pridobivanje pozornosti zaradi vaših sposobnosti.

Danes ti planeti združijo moči in vam bodo omogočili odličen začetek. To je lahko dober čas za javni ali strokovni poziv. Drugi se po navadi strinjajo z vašimi načrti, če že ne povsem podpirajo. Prav tako se boste počutili dobro glede svoje uspešnosti. Bodite prepričani, da se danes povežete in družite.

Razprave o delu, karieri ali splošni življenjski usmeritvi in ​​ciljih so lahko koristne in privlačne. Morda boste v svoje delo vnesli dodatno toplino ali dosegli boljše ravnovesje med zasebnim in poklicnim življenjem. Diplomacija je danes ključna, seveda pa še bolj z iskrenostjo v mešanici. Ste v odličnem položaju za pogajanja o poslu, kjer je čutiti vaš vpliv.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Tako Merkur kot Venera danes začneta svoj tranzit v vašem sektorju avantur, dragi Škorpijon. Ste bolj upajoči in optimistični kot običajno, v prihodnjih tednih pa ste še posebej spontani in svobodni s svojimi idejami, naklonjenostmi in mislimi.

Poleg tega ti planeti združijo moči in s svojimi idejami lahko navdihnete in očarate druge. Informacije, ki jih delite, lahko nekomu izjemno pomagajo. Veselite se z velikim navdušenjem in morda boste našli ljubezen ali poseben užitek zunaj svoje običajne rutine.

Združevanje ustvarjalnih sil je lahko nadvse dobrodošlo in zelo uspešno ter zadovoljivo. Rezultat je lahko povsem nov pogled na zadevo in dobro je raziskati svoje možnosti. Zdaj imate v roki dodatne karte! Tudi danes gre Luna v vaše znamenje in vzbujate pozornost.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Tudi s premikom Lune v vaš zasebni sektor intimnosti, dragi strelec, so današnje energije kot nalašč za učenje iz izmenjanih idej in vzpostavljanje povezav je lahko vredno vašega truda. Na dnevnem redu sta obnovitev energije in obdelava nedavnih občutkov, vendar ste tudi v položaju, da se odprete.

Prav tako lahko prepričate druge, da se vam odprejo, tako da odkrito delite svoje izkušnje. Sposobni ste razpravljati o financah ali dinamiki moči brez posledic in lahko celo najdete rešitev za kočljive težave. Ljubezen lahko okrepite s partnerjem tako, da delite nekaj osebnega in intimnega.

Dober čas je za navodila, nasvete, poučevanje, izmenjavo idej in vodenje. Vaš odnos je pozitiven, vaše misli so bolj natančne kot običajno, vaši pogledi pa so še posebej dobro sprejeti. Ustvarjalna prizadevanja cvetijo, v ospredje pa pride vaša iznajdljivost.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Tako Merkur kot Venera se odpravita v vaš sektor partnerstva, dragi kozorog, in poživita vaša razmerja v prihodnjih tednih. Danes ti planeti združijo moči in vam bodo omogočili močan začetek. To je lahko dober dan za izražanje čustev do nekoga.

Ste v ugodnem položaju, da se na primer združite v dogovoru ali sodelovanju s partnerjem ali posebnim prijateljem. Danes lahko naredite vtis na druge in verjetno bo nekdo navdušil tudi vas! Edinstveno ste dovzetni za to, kar govorijo drugi, in ste uglašeni s tem, kar mislijo.

Odličen čas za pogajanja, zlasti na ravni ena na ena ali s partnerjem. Ste prijazni in sprejemajoči, drugi pa vam vračajo uslugo. Ste v položaju moči v tesnih odnosih in morda sklenete posel ali pridete do poštenega zaključka.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Merkur in Venera se tako usmerjata v vaš sektor dela in zdravja, dragi vodnar, in tedni, ki so pred vami, so močni za izpopolnjevanje projektov, opravljanje opravil in organiziranje vaših življenjskih in delovnih prostorov.

To je popoln čas za nadgradnjo veščin in učenje stvari, ki pomagajo izboljšati vaše delo in zdravje. Danes so ti planeti poravnani, in če ste čakali na novico, bo morda prišla zdaj. Druženje na delovnem mestu, seveda v razumnih mejah, lahko zdaj prinese priložnosti v vaše življenje. Lahko pa je poudarek na vzpostavljanju povezav skozi vaše delo.

Vaše dnevne rutine zdaj za vas postajajo pomembnejše in morda boste naredili dodatne korake, da bi dosegli in pomagali drugim. Dobre ideje krožijo in vaše storitve ali delo, ki ga opravljate, je cenjeno. Prav tako ste v odličnem položaju za reševanje svojih praktičnih zadev. Morda zaključujete pomemben projekt ali sklenete posel. Drugi vas bodo morda opazili zaradi vaše odlične delovne etike.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Merkur in Venera danes začenjata svoj tranzit vaše solarne pete hiše, drage Ribe, ki se premikata v harmoniji z vašim znamenjem in povečujeta vaš faktor veselja. Tedni, ki so pred nami, so dobri za samoizražanje, druženje in spontan pogovor ali učenje. Danes se ti planeti poravnajo, kar vam daje močan začetek.

Vidite prijetno plat življenja in lahkotno in igrivo razpoloženje močno vpliva. Prijateljstva so lahko izjemno topla, ljubezenske zveze pa še posebej prijazne! Ljudje naravno privlačijo vaš šarm in obračate glave bolj kot običajno.

To je potencialno odličen čas za vse, kar je romantično, ustvarjalno in muhasto. Ste bolj diplomatski ali cenite nekoga posebnega v svojem življenju. Pogovori so odprti in so prijetni ali pa poučni in koristni.

Starejše novice