Razvajanje brbončic z edinstvenimi okusi in vrhunsko kulinariko v Hotelu Habakuk, ki jih ustvarja kuharski mojster Boštjan Rožanc.

Ko prečkate prag Hotela Habakuk, vas čaka pravo kulinarično popotovanje. Kuharski mojster Boštjan Rožanc in njegova ekipa ustvarjajo prefinjene jedi, kjer se tradicija prepleta s sodobnostjo, rezultati pa so naravnost osupljivi.

Na kosilo v objem narave

Za vse, ki obožujete kulinarična razvajanja, je Hotel Habakuk pravi raj. Pričakujte edinstveno doživetje, ki bo navdušilo tudi najbolj prefinjene brbončice. 

Hotel slovi po svoji zavezanosti kakovosti in inovacijam v kulinariki, kar ga postavlja v vrh gastronomskih destinacij.

Razvajajte svoje brbončice

V zadnjem času so postali izjemno priljubljeni brunchi, ki so pravi hit med gosti. Hotel Habakuk pa se ponaša tudi kot odlična izbira za družinska in poslovna srečanja, druženja s prijatelji ter praznovanja, kjer vsak trenutek postane nepozaben.

V prijetnem ambientu restavracije Hotela Habakuk vsak dan med 12. in 16. uro ponujajo vrhunska dnevna kosila, kjer vas čaka prava kulinarična poslastica. 

Poleg tega lahko izbirate med široko ponudbo à la carte, kjer kuharski mojstri pod vodstvom priznanega Boštjana Rožanca z izjemno spretnostjo in strastjo združujejo tradicionalne recepte s sodobnimi kulinaričnimi tehnikami.

Na voljo so tudi vrhunski štirihodni meniji, ki s skrbno izbranimi lokalnimi sestavinami pripovedujejo kulinarično zgodbo regije. 

Za ljubiteljem svežih in hranljivih jedi ponujajo sezonske solate, pripravljene iz lokalno pridelanih sestavin, medtem ko bodo ljubitelji bogatih mesnih okusov navdušeni nad vrhunskimi mesnimi jedmi, pripravljenimi iz najboljših kosov mesa. 

Za tiste, ki prisegajo na morske dobrote, pa pripravljajo izvrstne ribje specialitete, ki vas bodo popeljale na pravo kulinarično popotovanje.

Sladke dobrote v domači slaščičarni 

Za konec pa še najslajše – domača slaščičarna Hotela Habakuk se lahko pohvali z nebeško dobrimi sladicami, od tradicionalne pohorske omlete do svežih sadnih tort in klasičnih čokoladnih dobrot. Pri njih lahko tudi naročite torte za posebne priložnosti.

Za goste hotela je na voljo tudi brezplačno parkiranje v garažni hiši Hotela Habakuk.

Pridite in doživite pravo razvajanje v Hotelu Habakuk, kjer tradicija sreča sodobnost in kjer vsak grižljaj predstavlja popolno harmonijo okusov.

Starejše novice