December je že skoraj tu, z njim pa prihaja tudi čas obdarovanja. V zadnjih časih so adventni koledarji, ki nas vsak dan do božiča razveselijo z majhnim darilom, postali vse bolj izvirni in zanimivi. Predstavljamo deset najboljših po izboru uredništva.

1. Atelier Cologne adventni koledar s parfumi

Vaše najbližnje lahko razveselite z uniseks setom parfumov Atelier Cologne Advent Calendar 2020. Vsebuje parfumčke, ki bodo razveselili in pritegnili pozornost tudi z lepim pakiranjem.

2. Revolution adventni koledar 

Velika zbirka ličil v sebi skriva 25 presenečenj, ki vas bodo navduševala vsak dan decembra, ravno do božiča. Set predstavlja popolno darilo za vsakega navdušenca nad ličili - privoščite ga lahko sebi, ali pa ga podarite nekomu drugemu.

V kompletu se skrivajo: dve mat šminki za ustnice; štirje glosi za ustnice; črtalo za ustnice; dve kremni senčili za veke; elastika za lase; kompaktni osvetljevalec; kompaktno rdečilo; puder v prahu; voščena šminka za ustnice; črtalo za obrvi; brezbarvni gel za obrvi; črtalo za oči; podlaga za senčila; štirje čopiči za nanos in zabrisovanje ličil; ogledalo; dve paleti senčil.

3. Adventni koledar začimb - Sonnentor 

Adventni koledar začimb lahko podarite družini, partnerju ali prijateljem, praznični motivi za vsakim majhnim okencem ne bodo nikogar pustili ravnodušnega. Podarite ga v praktični degustacijski vrečki in je idealen za praznično darilo.

4. Adventni koledar Harry Potter

Pričakovanje božica bo z adventnim koledarjem Harry Potter Limited Edition še posebej čarobno. Adventni koledar vsebuje 24 daril z zanimivimi izdelki - čarobne nogavice, svinčnik, priponka za značke, grb, zapestnica, nalepke za telefone, zvitek, lepilni lističi, otroški žigi, priveski z verižico, magneti, bandana, obeski za ključe, zatiči, radirka, nalepke tatuji.

5. Adventni koledar LEGO Friends

Za vaše najmljajše je tu LEGO adventni koledar, ki ga lahko otroci odprejo vsak dan do božiča, v njem pa najdejo nove igračke. Te se prilegajo na tri prizorišča: v Emmino spalnico, Božičkovo delavnico in zimsko pravljično deželo.

Otroci lahko sledijo zgodbi od začetka, ko Emma napiše dobremu možu svoj seznam želja, do škratov, ki izdelujejo igrače in nato spet k Emmi, ki se na snegu igra s prejetimi darili.

6. Adventni koledar TV serije PRIJATELJI (Friends): The One With the Surprises

Uradni adventni koledar Friends je s 25 različnimi darili in več kot 40 spominki, okraski in knjižicami eden najbolj iskanih daril za prijatelje v tej praznični sezoni. Za vsakega se najde nekaj.

7. Adventni koledar s pivom

V tem adventnem koledarju dobite 24 vrst piva priznanih evropskih pivovarn, ki popestrijo vsak dan v adventnem času, 24 x 0,33 litra.

8. Adventni koledar s čaji

Koledar čajev 2020 vsebuje izbrane vrste čaja, pakirane v 24 kozarcev za ponovno polnjenje. Vsebina zadostuje za približno sto skodelic čaja, 24 različnih čajnih specialitet pa vas vabi na potovanje v različne kulture in odpira vrata neštetim okusom, aromam in vonjem - zajamčeni ekskluzivni čajni trenutki.

9. Foto adventni koledar

Ta koledar je brez kalorij in odlična možnost za tiste, ki si predstavljajo sladek predpraznični čas na drugačen način. 

S kombinacijo lastne fotografije in odlične kakovosti koledarja oplemenitenega s pol sijajnim premazom na kartonu, postane foto adventni koledar prava paša za oči. Koledar lahko obesite, pri oblikovanju pa ste lahko ustvarjalni in vnesite besedilo. Skrijte fotografije družinskih članov, sorodnikov ali prijateljev v foto adventnem koledarju.

10. Erotični adventni koledar Amorana

Erotični koledar bo praznično vzdušje za vas in vašega partnerja naredil še bolj vznemerljivo. S 25 izdelki bo zagotovo popestril vaše ljubezensko življenje in pričaral vznemirljive trenutke.

Starejše novice