Vir: Avant2Go
Danes pričenjajo z vključitvijo Tesle v sistem Avant2Go. To pa prinaša marsikatero novost.

Podjetje Avant Car, ki bdi nad sistemom souporabe električnih vozil Avant2Go, je danes oznanilo, da v največji sistem souporabe vključuje vozila znamke Tesla.

»Gre za prvo tovrstno možnost pri nas in nov razvojni korak, ki v sistem prinaša električna vozila z daljšim dosegom in več prostora. Teslina vozila bodo na voljo na namenski lokaciji v BTC City Ljubljana, in sicer v okviru novega programa za uporabnike GO+.«

Podobno kot pri dostavnikih se bodo vozila ob zaključku najema na isto lokacijo tudi vračala.

Vir: Avant2Go

Teslo Model 3 bodo lahko uporabniki sistema Avant2Go kot vsa vozila doslej najemali prek mobilne aplikacije.

Model 3 prinaša zajetno baterijo z uporabno kapaciteto 75 kWh, kar pomeni, da lahko uporabnikom (ob dobrih pogojih) zagotavlja celo več kot 500 kilometrov vožnje z enim polnjenjem. Za nameček odgovorni pri podjetju Avant Car obljubljajo, da bo v ceno najema vključeno tudi polnjenje na Teslinih superpolnilnicah, kar za vožnje na daljših poteh pomeni zelo pomembno prednost.

»Plus (GO+, op. a.) pomeni nekaj več. Več dobrega in pozitivnega, tudi naprednega s pridihom prestižnega za naše Avant2Go uporabnike, od katerih smo vztrajno prejemali predloge po vključitvi električnih vozil z daljšim dosegom in še posebej Teslinih vozil,« odločitev za dopolnitev ponudbe pojasnjuje vodja programa Avant2Go pri podjetju Avant Car Tomaž Kogoj.

»Dopolnitev souporabniške ponudbe smo nakazali že z vključitvijo električnih dostavnikov, katerih število zaradi odličnega odziva in povpraševanja uporabnikov že povečujemo. Naš cilj je še nadgraditi reševanje mobilnostnih izzivov posameznikov in podjetij. 

Naj ima nekdo pomemben sestanek, daljšo pot, ali pa želi le preizkusiti najsodobnejšo tehnologijo, GO+ prinaša dobrodošlo dodatno možnost. Vključitev Tesle tako vidimo predvsem kot prvo v vrsti, ki bodo sledile v okviru našega novega programa,« tako Kogoj, ki že usmerja pogled proti novim izboljšavam in nadgradnjam sistema souporabe Avant2Go. 

Slednji je slovensko znanje in inovativnost (poleg Hrvaške, kjer je uporabnikom na voljo že nekaj let) nedavno ponesel tudi prek naše severne meje - v avstrijski Celovec.

Vir: Avant2Go

Kar se tiče najema omenjenega vozila, bosta osnovna gradnika cene čas in prevoženi kilometri, uporabnika pa bo ob najemu zavezovala minimalna cena najema 39 evrov

Najem za 24 ur z vključenimi 100 kilometri vožnje pa bo znašal 79 evrov. Fizične osebe bodo morale pred najemom imeti tudi zadostno stanje v svoji Avant2Go denarnici, in sicer 300 evrov.

Vir: Avant2Go

Komentarji (3)

Jaj (ni preverjeno)

Najbolj grdi auto. Fuuj tesla

kujneke (ni preverjeno)

drag špas…

Pohorčan (ni preverjeno)

Ke te tou za sraja......jas sen se kuj posra. Jas bi tote afto sfocka pa nah še zbinca.

Starejše novice