Skupina MOL je ob prevzemu družbe OMV Slovenija in njene mreže bencinskih servisov po Sloveniji napovedala, da bodo bencinski servisi iz mreže nekdanjega OMV (danes MOL & INA) začeli spreminjati tudi svojo zunanjo podobo. 

Projekt bo trajal predvidoma do konca aprila 2024.

MOL zemljevid v Mariboru in okolici

Skupina MOL je konec avgusta zaključila postopek prodaje 39 bencinskih servisov novemu lastniku, podjetju Shell Adria.

V Mariboru bosta k novemu lastniku predvidoma v začetku prihodnjega leta prešla oba bencinska servisa nekdanjega OMV na Ptujski cesti, v Bohovi in Zgornji Polskavi.

Do predaje vsi bencinski servisi nekdanjega OMV obratujejo kot običajno. To pomeni, da je na njih v veljavi program zvestobe Smile&Drive, v katerem lahko stranke tako kot doslej zbirajo in unovčujejo točke. 

Prve spremembe v okolici Maribora so sicer že vidne. Na podravski avtocesti zunanjo podobo spreminjata oba avtocestna bencinska servisa – eden v podobo blagovne znamke MOL, drugi v podobo blagovne znamke INA.

V podobo blagovne znamke MOL se bo obarval bencinski servis na Studencih. Na poti v prestolnico boste spremembe zaznali na avtocestnem počivališču Lukovica, kjer bosta oba bencinska servisa spremenila podobo v blagovno znamko MOL.

Spremembe po Sloveniji – iz OMV v MOL in INA

Bencinski servisi nekdanjega OMV zunanjo podobo spreminjajo postopoma, servis po servis. Mesečni načrt je strankam na voljo na spletni strani MOL www.mol.si, kjer so na voljo vse informacije, povezane s spremembami, ki sledijo spremembi zunanje podobe.

Če povzamemo ključne spremembe - po zaključku prenove zunanje podobe posameznega bencinskega servisa v blagovno znamko MOL ali INA bo strankam na tistem bencinskem servisu na voljo:

  • vrhunsko EVO gorivo,
  • poenoten prodajni program z bencinskimi servisi MOL v Sloveniji v trgovini, to pomeni, da bodo strankam na voljo vrhunski produkti za nego vozil ter drugi izdelki in storitve, ki so med strankami priljubljeni in cenjeni.

Kljub bistvenim spremembam bodo stranke lahko na bencinskem servisu v mreži MOL & INA (nekdanji OMV) še uporabljale program zvestobe Smile & Drive, saj je postopen prehod na enoten informacijski sistem in s tem na program zvestobe MOL Move načrtovan od novega leta naprej. 

Tudi ta prehod bo potekal postopoma – bencinski servis po bencinski servis. Stranke lahko tudi te informacije dobijo na spletni strani MOL.

V času spremembe zunanje podobe nekdanjih OMV bencinskih servisov bodo ti obratovali kot običajno, saj si v MOL prizadevajo, da dela potekajo na način, ki je za stranke čim manj moteč. 

Komentarji (6)

orožnik (ni preverjeno)

Koga pa zanima zunanji izgled, vsi gledajo samo na števec, ki se vrti, evri so že skoraj enkrat višji od iztočenih litrov, čim prej jih zapustiš, tem bolje.

Politik (ni preverjeno)

Nova fasada ista štala

Gradbinci pozor (ni preverjeno)

Ne prodaju, cene padaju kad su gradili vojske ruski i crvene armiju puno krvi hladno morilci https://www.zurnal24/pod-streho/nepremicnine/konec-veselja-te-nepremicn…

In reply to by Politik (ni preverjeno)

Düplek (ni preverjeno)

Nov izgled pa montirajo Romuni. Nasi brezdelnezi pa sedijo doma in cakajo socialke.

Ejakulat Ibro (ni preverjeno)

Pa gde ste pederčine??? Majku vama nabijem!

Prčo (ni preverjeno)

Orbanizacija slo,aja ni Janša,potem pa ni nič

Starejše novice