Foto: Bobo
V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 6. januarja, opravili 18.280 testiranj na koronavirus in potrdili 2663 novih okužb. To pomeni, da je bil delež pozitivnih testov tokrat 14,6-odstoten. 

Opravljenih je bilo 6370 PCR testov, od katerih je bilo 2040 pozitivnih, delež pozitivnih pa je bil pri tem 32,1-odstoten. Opravljenih je bilo tudi 11910 hitrih antigenskih testov, od katerih je bilo pozitivnih 623, gre za 5,2-odstoten delež pozitivnih testov.

Na Covid-19 sledilniku smo preverili, v katerih občinah so včeraj zabeležili nove primere okužb.

V Podravju odkrili 314 novih okužb s koronavirusom

Po številu novih okužb izstopa Mestna občina Maribor, kjer je bilo 85 novih okužb, sledi občina Ptuj z 28 novimi primeri in Slovenska Bistrica s 23 novimi okužbami.

V občini Ormož imajo 20 novih okužb, v Lenartu 13, v občini Hoče - Slivnica pa 11 novih okužb.

V občini Duplek so zabeležili deset novih okužb, v občini Rače - Fram in Šentilj devet okužb, v občini Videm osem, v občini Kidričevo, Hajdina in Gorišnica pa sedem novih okužb.

Sledita občini Ruše in Pesnica s šestimi novimi okužbami, občine Markovki, Starše, Juršinci, Oplotnica in Sveti Tomaž s petimi okužbami ter občina Selnica ob Dravi s štirimi novimi okužbami.

Po tri nove okužbe so potrdili v Kungoti, Dornavi, Benediktu, Makolah, Središču ob Dravi, po dve pa v občinah Poljčane, Miklavž na Dravskem polju, Sveta Ana, Destrnik, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Zavrč in Žetale.

Kot zadnje so po eno novo okužbo zabeležili še v občinah Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Cerkvenjak, Cirkulane, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Trnovska vas in v občini Sveti Andraž v Slovenskih goricah.

Brez novih okužb v zadnjem dnevu je bila le občina Podlehnik.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice