Vir: Siol.net
Sinoči je Tadej Ojsteršek iz Maribora poskrbel za nov rekord kviza Milijonar, ki ga na Planet TV vodi Slavko Bobovnik.

Tadej Ojsteršek je sinoči nadaljeval kviz s svojim drugim gostovanjem v oddaji. Že prvič je Bobovnika ter gledalce v studiu in pred televizijskimi ekrani navdušil s svojim vsestranskim znanjem. Pri razlagi svojih odgovorov je bil celo tako suveren, da se je Bobovnik pošalil, če mu kar preda svojo vlogo.

Med sinočnjim odgovarjanjem na vprašanja sta se dogovorila, da bo Ojsteršek Bobovniku ob naslednjem pravilnem odgovoru na Trojanah (tako imenovani meji med Ljubljano in Mariborom) častil golaž, krof in kavo. Ker so bili vsi odgovori pravilni, najbrž lahko sklepamo, da dogovor velja.

Tadej Ojsteršek, Vir: Siol.net

Prišel je po doživetje, dobil je rekord

Ojsteršek je kviz zaključil po 13. vprašanju. S pravilnim odgovorom si je prislužil 8.000 evrov. Pri 14. vprašanju pa je povedal, da v odgovor ni prepričan, zato bo raje zaključil kot pa, da bi ugibal in tvegal.

»Prišel sem po lepo doživetje in naj tako ostane. Če zdaj končam, imam lepo nagrado, če ne, pa bi padel na 1.200 evrov in nima smisla, da tvegam za 25.000, čeprav se lepo sliši,« je dejal Ojsteršek.

Dobro se je odločil, saj se je po uradnem zaključku igre v ugibanju za odgovor na 14. vprašanje pokazalo, da bi ugibal napačno. Bobovnik mu je segel v roko. »Tako dobro kot nocoj se pa že dolgo nisem počutil. Imeniten tekmovalec ste,« je dejal in javno oznanil, da je bil Mariborčan najboljši od vseh tekmovalcev, ki so se doslej zvrstili pri njem v studiu.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Lojz (nepreverjen)

Milijonar..., a glavna nagrada 100.000€

Dravski gusar (nepreverjen)

Bravo dečko!

zürih (nepreverjen)

pa daj ite domu s totim starim vred
100000 jurjof je 1mile
ahhahahahqahahahahahahhhahqhqhqhqhqh

vam k ni dost (nepreverjen)

a 50% slovencev dela 10 let ali več za 100.000€...

Starejše novice