Vir: PPIU Maribor
Pri vstopu v Slovenijo na kontrolni točki na Šentilju prihaja do zastojev, zaradi nepripravljenosti potnikov na kontrolo

»Do zastojev prihaja v veliki meri zaradi tega, ker potniki niso pripravljeni na kontrolo in na formalnosti, ki jih morajo opraviti zaradi ukrepov za zajezitev širjenja virusa, ki povzroča nalezljivo bolezen COVID-19,« so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Policisti zato pozivajo vse potnike, ki vstopajo v našo državo da bodo formalnosti opravljene veliko hitreje, če si bodo dokumente, potrebne za vstop v našo državo, pripravili še pred kontrolo na meji.

Vir: PPIU Maribor

»Zelo zamudno je namreč, če potniki šele na kontrolni točki pričnejo iskati dokumente po vozilu ali prtljažniku,« so še dodali.

V naslednjih predprazničnih dneh policisti pričakujejo še večji priliv potnikov, zato se gneči lahko izognemo le, če bodo potniki na novo kontrolo pripravljeni. 

Vir: PPIU Maribor

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ostanite doma (nepreverjen)

V casu epidemije se ne hodi v tuje drzave.

Danijeve Zvezde (nepreverjen)

Zakaj se ne odpre posebej pas za slovenske ekonomske emigrante, ki delajo v Avstriji, denar od njihove place bi imeli, ne bi pa storili nic za njih ??

Starejše novice