Z Vlade Republike Slovenije so sporočili sveže podatke o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

Včeraj, 15. septembra 2020, so v Sloveniji opravili 3.123 testiranj na novi koronavirus.

Potrdili so 123 novih okužb. To je za Slovenijo absolutni rekord v dnevnem številu novih potrjenih okužb s koronavirusom.

Za primerjavo: dan prej so ob 2.247 testiranjih potrdili 82 novih okužb.

Skupno število doslej potrjenih okužb s koronavirusom zdaj znaša 3.954.

Na intenzivni negi je enajst bolnikov, okuženih s koronavirusom

Včeraj se je v slovenskih bolnišnicah zdravilo 61 ljudi, okuženih s koronavirusom. Od tega je bilo na intenzivni negi 11 pacientov.

Iz bolnišnice so včeraj v domačo oskrbo odpustili enega pacienta, ki je prebolel okužbo s koronavirusom. Število vseh takšnih bolnikov zdaj znaša 417.

Včeraj ni umrl noben pacient, okužen s koronavirusom.

Komentarji (4)

dd (ni preverjeno)

VSEENO NAM JE, PROTESTI SO V GLAVNEM NEIZBEŽNI ŽE V ROKU PAR MESECEV, SPET BO DECEMBER VESEL KOT JE BIL 2012 SAMO DA BO TOKRAT ŠE 3X HUJŠE, SAMO DA ZAČNEJO ZDRAVI LJUDJE MASOVNO UMIRAT OD TEGA KER NE BO NUJNIH OPERACIJ (SRAMOTA!!), NUJNIH OBRAVNAV NA URGENCI, KEMOTERAPIJ/OBSEVANJ/PREVENTIVNIH PREGLEDOV ZA RAK IN BO ZA RAKOM UMRLO 10,000 SLOVENCEV LETNO (ZA COVIDOM PA MANJ KOT 200 GLEDE NA TRENUTNO PROJEKCIJO), PA OD TEGA DA OTROK NE BO DOBIL OBRAVNAVE ZA SEPSO DOKLER V 24 URAH NE DOBIJO BRISA ZA PREHLAD IN BO ZARAD TEGA UMRL ITD. PA BO POČLO DO KONCA IN BO POLITIKOM KREPKO KREPKO ŽAL DA SO PO NAVODILIH WHO-JA MANIPULIRALI LASTEN NAROD, NEMČIJA KJER SO PROTESTI VSE HUJŠI (NASLEDNJI PROTEST NAPOVEDANIH DO 100,000 LJUDI - AMPAK MEDIJI SO DOBILI ABSOLUTNO PREPOVED PISANJA O TEM) BO PADLA ŠE PRED ZIMO SLEDIL PA BO CEL CVET, DOVOLJ JE KORONE, ŽE ZA TO DA JE VIDNI PREDSTAVNIK VLADE NABIJAL KAKO BO 30,000 MRTVIH V SLOVENIJI ČE NE BOMO SPREJELI DIKTATORSKIH UKREPOV BI MORALA CELOTNA VLADA V ZAPOR ZA 30 LET ZA NAMERNE LAŽI, MANIPULACIJO IN NAPIHOVANJE, SKUPAJ Z BEOVIĆKO

dd (ni preverjeno)

PIČKE ZARUKANE, PROCENT OKUŽENIH JE POPOLNOMA ENAK KOT JE BIL VČERAJ IN VSE DNI DO SEDAJ, AMPAK VAM PIČKICAM JE POMEMBNO SAMO KOLIKO JE OKUŽENIH IN NE ŠT. TESTOV DA LAHKO GOVORITE O REKORDIH, SICER PA NE TRUDITE SE SELJOINFO VAŠ PORTALČEK TAKO BERE REKORDNO NIZKO ŠTEVILO FOLKA, MARIBOR24 IMA 3X VEČ DNEVNIH OBISKOV

dd (ni preverjeno)

11 DNI NAZAJ JE NEKDO NAZADNJE UMRL ZA TA POFUKAN VIRUS, VSE OSTALO JE NERELEVANTNO

Dragan Krstić (ni preverjeno)

dd, bolničarji iz Hrastovca te iščejo po Mariboru.

In reply to by dd (ni preverjeno)

Starejše novice