V nagradni igri na družbenem omrežju Facebook na strani Mariborinfo.com smo podarjali dve vstopnici za koncert glasbene skupine Dubioza kolektiv na Pomurskem poletnem festivalu v Veliki Polani. Kdo je srečni nagrajenec?

Vse, kar ste za sodelovanje v nagradni igri morali storiti, je v komentarju označiti prijatelja oziroma prijateljico, ki bo šel s tabo na koncert. Koncert Dubioze kolektiv bo v soboto, 28. julija, na prvi dan Pomurskega poletnega festivala v Veliki Polani.

Srečna dobitnica dveh vstopnic za sobotni koncert Dubioze kolektiv v Veliki Polani je Petra Zec.

Čestitamo!

Nagrajenka lahko vstopnici z osebnim dokumentom prevzame na blagajni Pomurskega poletnega festivala.

Pester teden z glasbenimi zvezdami

Društvo Štrk Slovenija predstavlja celotno vsebino Pomurskega poletnega festivala, ki bo v Veliki Polani potekal od 28. julija do 4. avgusta 2018, že 23. leto zapored in bo v osmih dneh združil ljubitelje najrazličnejših glasbenih žanrov, športne in kulinarične navdušence, najmlajše obiskovalce in nasploh vse tiste, ki znajo užiti življenje ter izkoristiti priložnost za nepozabna poletna doživetja. 

»Pomurski poletni festival bo potekal od sobote do sobote, celotna programska zasnova pa je tako barvita, da bo gotovo navdih vsem, ki si želijo na kreativen, družaben in sproščen način preživeti delček poletja,« sporočajo organizatorji.

Na oder najdaljšega festivala v Pomurju bodo stopili prvič

Dubioza Kolektiv, kultna balkanska, ska, punk, reagge in rock zasedba je koncertirala na vseh največjih festivalih v Evropi in v anale svojih aktivnosti vpisala tudi nemalo odmevnih turnej po svetu. Poleg skupine Dubioza Koletiv, fenomena sodobnega časa, bodo na odru Pomurskega poletnega festivala prvič nastopili tudi: Helem NejseŽeljko Bebek, Klapa RišpetHišni ansambel Avsenik in Barabe. Po odlično koncertno doživetje pa se med vas, zvesto festivalsko občinstvo, vračajo: Vlado KreslinRiblja ČorbaDanijela in Siddharta.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice