Na zadnji dan minulega leta se je v štajerskem naselju z okoli 500 prebivalci zgodil zanimiv dogodek.

Na silvestrovo, malo pred 15. uro, je policijska patrulja intervenirala v naselju Cvetkovci. A policisti so na prizorišču ugotovili, da se za prijavo, ki se je sprva zdela kot vlom, skriva bolj kot ne nedolžen razlog.

Domačini so poklicali policiste, da sta dve osebi nepovabljeno vstopili v stanovanjsko hišo. Policijska patrulja je osebi izsledila v neposredni bližini. A izkazalo se je, da je omenjena dvojica le voščila novo leto, po opozorilu stanovalcev, da sta nezaželena, pa sta nemudoma zapustila hišo.

Podoben 'zaplet' že med lanskoletnimi prazniki

Podoben 'zaplet' se je na območju Policijske uprave Ormož zgodil že med lanskoletnimi prazniki. Takrat so razburjeni krajani v Svetem Tomažu podali prijavo, da se po naselju sprehaja neznana oseba in da jih skrbi, da bo neznanec storil kaznivo dejanje. Policisti so takrat izsledili mlajšega moškega, ki naj bi krajanom le voščil vesel božič.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
123 (ni preverjeno)

Sem doma v bližini. Sicer nevem od kje vam take informacije, to kar se je v resnici zgodilo sploh ni priblizno tistemu kar ste napisali. Glede na vase novice pa drugega ni za pricakovati.

Tone1 (ni preverjeno)

Hahahah omojboog kaj vi pisete??

@@@@@ (ni preverjeno)

Avtor tega clanka nima pojma, kaj se je v resnici zgodilo, nima dovolj informacij da bi napisal in objavil clanek. Imam pa eno vprasanje za njega/njo. Kako bi se vi kot avtor/ica pocutil ce bi vas otrok odsel v kuhinjo in tam srecal dva nepovabljena gosta v vasi kuhinji? Kako bi se pocutili ce bi izvedeli da ta dva gosta nista slovenska drzavljana(vsi prebivalci iz prlekije vedo o kom govorim)? Naslednjic preden objavite clanek in napisete tak naslov clanka se raje vprasajte ce ste 100% da se je zgodba tako odvila kot ste jo predatavili. Sram vas je lahko.

Starejše novice