Na prvem zimskem športnem vikendu je veselo tako na pohorskih strminah kot v Ledni dvorani. Organizatorji so poskrbeli za brezplačne in znižane cene najbolj čislanih zimskih športov in obilico zabave.

Na Mariborskem Pohorju, Arehu in v Ledni dvorani se je danes simultano odvijal prvi zimski športni vikend. Na dogodku, ki bo trajal še jutri, se boste lahko brezplačno ali po močno znižanih cenah lotili pestrih športnih dogodivščin na snegu ali ledu.

Toplo vreme onemogočilo tek s smučmi in pohod v krpljah

Kot smo že pisali, se lahko z gondola popeljete za en evro, pol ceneje pa lahko tudi smučate in drsate. Kot so zapisali za Večer, pa je žal toplo vreme pokvarilo načrte tistim, ki so si obetali tek na smučeh in pohod v krpljah, na kar so organizatorji sicer opozarjali že na medijski konferenci.

Še en dan športov in zabave

Vsi ljubitelji zimskih športov se lahko veselite večernega spusta s pležuhi po osvetljenih strminah, veleslalomske tekme za pokal Bolfenka, in poučnih smučarskih ur za najmlajše na poligonu Lisička. V Ledni dvorani se bo odvilo rekreativno drsanje na ledu, tekmovanje v hitrostnem drsanju, poleg tega pa se lahko preizkusite v kegljanju na ledu.

Starejše novice