FOTO: Jure Banfi
Bralci Mariborinfo.com izbirate najboljšo enajsterico NK Maribor vseh časov. Po vratarju in branilcih, je zdaj na vrsti vezna linija. Izpolnite anketo in pomagajte pri izbiri idealne enajsterice!

Maribor je daleč najuspešnejši nogometni klub v Sloveniji, ki je edini doslej igral v skupinskih delih najelitnejših tekmovanj, lige Evropa in lige prvakov. V bogati zgodovini kluba pa je mariborski dres nosilo veliko odličnih nogometašev. Zato smo se na Mariborinfo.com odločili, da s pomočjo vas, drage bralke in bralci, izberemo najboljšo enajsterico Maribora vseh časov!

V vijol'čnem dresu je skozi zgodovino igralo veliko izjemnih igralcev, ki so se zasidrali v srca številnih Mariborčanov. Izbora nismo omejili in tako lahko vsakdo zapiše igralca, za katerega meni, da si mesto med idealnih enajst tudi zasluži. Tako so kandidati za najboljšo enajsterico NK Maribora vsi, ki so zanj igrali od leta 1960 do danes.

V minulih dneh smo že objavili anketo, kjer zbiramo predloge za mesto vratarja in anketo za branilce. Zdaj je na vrsti vezna linija, v naslednjih dneh pa boste izbrali še dva napadalca. 

Na spodnjem obrazcu oddajte svoje glasove, za najboljšo vezno linijo NK Maribor vseh časov. Izbirate štiri najboljše veziste, ki so nosili vijol'čni dres.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice