Na katerih igriščih lahko te dni vidite Dareta Vršiča, ki je do nedavnega branil barve Maribora, nato pa zavrnil podpis nove pogodbe z aktualnimi državnimi prvaki?

Nekdanji slovenski reprezentant je še vedno brez kluba, formo pa bo ohranjal z nogometaši Aluminija. Igranje v prvi slovenski ligi za klub iz Kidričevega pa zanj naj ne bi bila možnost.

Dare Vršič, ki je do nedavnega branil barve Maribora, nato pa zavrnil podpis nove pogodbe z aktualnimi državnimi prvaki še vedno išče angažma v tujini. Glede na to, da slednjega še ni našel, pa se je nekdanji nogometaš soboške Mure odločil, da bo svojo formo ohranjal na treningih Aluminija.

Ponudbe iz tujine zavrnil

Gre za prakso, ki smo jo v preteklosti videli že velikokrat, za podobno potezo pa se je odločil tudi Vršič. Ta naj bi pred časom zavrnil kar nekaj ponudb za igranje v tujini, ki niso zadovoljile njegovih pričakovanj, tako da je 32-letni Apačan še vedno brez kluba. Tujina je prioriteta, zanimivo pa bi bilo videti, če je v Sloveniji kakšen klub, ki bi Vršiča, v kolikor ta ne pristane v tujini, lahko prepričal.

Kdo ve, morda se najde kakšna kratkoročna rešitev do zime, zanimiv projekt se nenazadnje dogaja v klubu, kjer naj bi si Vršič želel kariero tudi končati. Govora je seveda o soboški Muri.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice