Kaj o dogajanju v Ljudskem vrtu in Darku Milaniču meni Zlatko Zahović?

Po poročanju hrvaškega medija naj bi v ponedeljek trenerja NK Maribor Darka Milaniča zamenjal Zoran Zekić, 44-letni hrvaški strokovnjak, ki je bil zadnja štiri leta trener Osijeka. 

Kaj o dogajanju v Ljudskem vrtu meni Zlatko Zahović?

Kaj pravi glede vratolomnega stanja v Ljudskem vrtu športni direktor Zlatko Zahović? Po poročanju Ekipa24, sam meni, da ni nobene panike in krize, saj imajo na vrhu lestvice osem točk naskoka: »Že dolgo nismo izgubili, toda dejstvo je, da Maribor želi biti vedno boljši. Prav tako kot je dejstvo, da moramo kazati boljšo podobo, kot jo trenutno kažemo. Želimo si, da bi jo, hočemo, da bi jo, moramo jo. Zavedam pa se, da gremo trenutno skozi zahtevno obdobje.«

Glede Zekića ni želel nič komentirati, dodal pa je, da se morata z Milaničem pogovoriti, saj si bo ta moral znotraj strokovnega vodstva postaviti hierarhijo, ki trenutno manjka. Zahović tako tudi neposredno dodaja, da bo moral aktualni trener začeti sprejemati odločitve znotraj svojega štaba, saj bo drugače imel problem. Pri tem je dodal, da imajo pod Kalvarijo najboljšo zasedbo v zgodovini kluba, zato morajo biti boljši. 

»Moramo biti boljši! Mariboru manjka 11 igralcev in še vedno na igrišče priteče najboljša ekipa v Sloveniji. Trener ima torej vse možnosti za boljšo podobo. Če malce karikiram, v kakšnem drugem klubu se po drugi zamenjavi obrne proti klopi in ne ve, ali bi v igro poslal zdravnika ali fizioterapevta. Imamo tudi veliko pozitivnih zadev. Mladi dobivajo priložnost, tukaj sta Kolmanič in Žugelj, toda tisti, ki delajo razliko, niso v formi in popolnoma jasno je, da jih je treba vrniti na želeno raven,« še poroča o njegovih besedah Ekipa24.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gost25 (nepreverjen)

Baš me boli in mi dol visi kdo je oziroma bo trener Maribora!!!

Navijac (nepreverjen)

Zal so prevec placani tako trenerji kot igralci za tisto kar nudijo in kazejo.vodstvo jim.nudi izredne pogoje.zato se pa tudi malo kdo proda kam ker jim pre predobro.morajo travo iztrgat na igriscu

Starejše novice