Prepustite se prazničnim doživetjem v Termah Sveti Martin (foto: Terme Sveti Martin).
Veseli december se neustavljivo približuje in v praznični naglici iskanja daril pogosto pozabimo, da so največ, kar lahko podarimo svojim bližnjim, čas in skupna doživetja.

Ob koncu leta naše telo kar kliče po sprostitvi. A kako lahko na eni destinaciji uresničite tako želje otrok kot tudi staršev? 

Hrvaška pokrajina Medžimurje je prava oaza miru, kjer tradicija, kultura in zgodovina živijo v sožitju z naravo že več kot sto let. Tik za slovensko-hrvaško mejo se nahaja prvi Healthness resort v Evropi s široko ponudbo za mlade in stare.

Zabava za vso družino

Resort Terme Sveti Martin navdušuje s široko paleto tretmajev za odrasle, ki se želijo odklopiti od stresnega vsakdana, medtem ko se otroci zabavajo ob animacijskem programu v bazenih z zdravilno termomineralno vodo. 

Destinacija je zaradi nedotaknjene narave odlična izhodiščna točka za pravljične dnevne izlete, opazovanje jelenov, obisk Mlina na Muri ali raziskovanje okoliških srednjeveških mest. 

Da bodo advent in božično-novoletni prazniki to leto zares čarobni, so v priljubljenih medžimurskih termah pripravili posebne družinske pakete in presenečenja za nepozabne spomine za praznični konec leta.

Adventni čas je odlična priložnost za razvajanje telesa in duha (foto: Terme Sveti Martin).

Doživetja za najlepši letni čas 

V Termah Sveti Martin s praznovanjem in razvajanjem začenjajo že 15. decembra. Za družine so v tem času pripravili paketa Healthy Family Fun: Božič in Healthy Family Fun: All Inclusive Light Božič.

Paketa vključujeta neomejeno kopanje v termomineralnem bazenskem kompleksu The Temple of Life, drsanje na drsališču pred Pubom Potkova in darilo dobrodošlice od maskot Martija in Martine, ki bosta otroke zabavala v mini disku. 

Za ustvarjanje nepozabnih spominov se lahko udeležite animacijskih delavnic kot sta izdelovanje stripa in božičnih okraskov. 

Ena glavnih usmeritev resorta je spodbujanje kakovostnega in zdravega načina življenja, zato so obiskovalcem na voljo vadba joge, mindfulness meditacije in detox dihalne vaje. 

Veliko pozornosti namenjajo zagotavljanju lokalno pridelane ekološke prehrane, ki sloni na tradicionalnih medžimurskih živilih.

Privoščite si zimske dogodivščine za vso družino (foto: Terme Sveti Martin).

Silvestrovanje na bazenih v izgubljenem mestu pod morjem 

Si želite v novo leto vstopiti na povsem drugačen način? Ni treba daleč, da bi doživeli edinstven silvestrski večer. V Termah Sveti Martin bodo pripravili tematsko zabavo, kakršne niste videli še nikjer drugje. 

Po večerji v restavraciji Falat ali Quellebodo gosti najdaljšo noč v letu lahko pričakali na bazenih, ki se bodo za ta dan spremenili v Atlantido – izgubljeno mesto pod morjem. 

Na silvestrovanju v izgubljenem mestu pod morjem bo za zabavo poskrbel DJ, ob polnoči pa bodo postregli kozarec penine in okusne prigrizke.

Bliža se nepozabna tematska silvestrska zabava (foto: Terme Sveti Martin).

Celomesečno praznovanje z bogatim programom

Božično-novoletni prazniki dobijo pomen in pravo vrednost v družbi najdražjih, ob dobri glasbi in smehu. Zakaj jih ne bi letos preživeli nekoliko drugače? 

V Termah Sveti Martin obljubljajo popoln termalni odklop, ki ga bodo začinili s koncerti v živo in zabavnimi stand-up šovi. Praznično vzdušje bo pri njih trajalo vse do 14. januarja.

Starejše novice