… in odkrijte Gorenjsko skozi oči zaljubljencev!

Ko se želita umakniti od vrveža zunanjega sveta, vendar se ne želita odreči udobju in razvajanju, je glamping odlična izbira za romantični pobeg v naravo! 

Dobrodošla v Glampingu Gozdne vile na obali Blejskega jezera, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts. 

Ob pogledu na idilične lesene hiške obdane neokrnjeno naravo, ki ležijo v odmaknjenem delu zelenega kampa tik ob Blejskem jezeru, se vam bo zdelo, kot da ste vstopili v naselje, kjer domujejo pravljična bitja.

Zunanja kad z ogrevano vodo bo zagotovo razvnela vajino romanco pod zvezdami.

Glamping Gozdne vile – Romantičen hotel pod zvezdami 

Ljubke, majhne, lesene hišice so idealna izbira, ko želite samo v dvoje malce pobegniti pred norijo vsakodnevne rutine. Spanje v naravi tu dobi nov pomen, saj se zbujate z omamnim vonjem lesa. 

Hiške so zgrajene iz ekološkega neobdelanega macesnovega lesa in krite z macesnovimi skodlami. Udobna postelja je narejena iz povsem naravnih materialov. 

Ne le, da boste tudi med spanjem imeli občutek, da ste eno z naravo, pred hišico vas v svoj objem vabijo lepo urejena okolica s tipičnim alpskim rastlinjem, lesena kad z ogrevanjem na drva in udobni leseni ležalniki. 

Ste pripravljeni na pravljični svet, v katerem boste, obkroženi z lepotami Bleda, pozabili na svet okoli vas?

Romantični oddih v glamping hišicah ob Blejskem jezeru

  • 12 lesenih hišic v odmaknjenem delu zelenega kampa.
  • Bivanje je primerno za do dve odrasli osebi.
  • Pred hišico se razprostira senčno jadro, na voljo sta dva ležalnika in mizica.
  • Del hišic ima leseno ogrevano zunanjo kad.
  • Urejene zasebne kopalnice.
  • Zbujajte se ob ptičjem petju.
Izkoristite možnost najema sodobnih privatnih kopalnic.

Kulinarično razvajanje ob najlepših razgledih 

Razvajajta se ob gurmanskih užitkih vrhunske kulinarike in naročita košarico z izbranimi gurmanskimi dobrotami chefa Simona Bertonclja. Med oddihom pa vsekakor poskusita tudi Originalno blejsko kremno rezino ob nepozabnih razgledih v Kavarni Park na obali jezera. 

Ljubezen gre skozi želodec in ob dobrotah z Michelinovim priznanjem nagrajenega chefa, bodo vajini skupni trenutki še slajši.

Alpsko wellness razvajanje 

Začinite svoj romantičen oddih v dvoje še z razvajanjem z alpsko obarvanim wellnessom v Wellnessu Živa v bližnjem Rikli Balance Hotelu, ki ponuja širokim nabor sprostitvenih masaž, kopeli, neg telesa in obraza ter savn. 

Del wellnessa je tudi bazenski kompleks s termalno vodo in čudovitim razgledom na Blejsko jezero.

Odkrivajte Gorenjsko z boljšo polovico  

Bled s svojo slikovito okolico je idealen za ljubitelje aktivnega oddiha. Usedita se na leseni čoln in odveslajta dogodivščinam naproti. Odkrivajta očarljive kotičke Blejskega jezera in ustvarita neskončno nepozabnih trenutkov. 

Lepote Bleda in okolice pa lahko raziskujeta tudi s kolesom, se podata na pohodniško turo ali pa počneta kaj adrenalinskega. Na otočku sredi jezera pozvonita z zvončkom, ki bo izpolnil vajine želje, ponesite svojo drago po vseh 99 stopnicah do vrha otoka, ali pa obiščita Kissing point in z ljubko ključavnico zaklenita ljubezen.

Starejše novice