Termin

Tone Partljič
ČAJ ZA DVE
nostalgična komedija
režija Jože Kašman

Komedija Toneta Partljiča Čaj za dve je ena največjih komediografskih uspešnic slovenskih ljubiteljskih in profesionalnih odrov.
Zgodba govori o ostareli igralki Jasmini Rudolf, ki pristane v domu upokojencev. Osamljena obuja spomine in noč za nočjo ponavlja ter preigrava vloge, ki si jih je želela igrati, a ji to ni bilo namenjeno. »Njene« vloge je namreč dobivala igralka, ki je po njenem mnenju režiserjem dajala še kaj več kot le gledališko igro. Igralkino monotono in rutinirano životarjenje v domu upokojencev nekega dne na glavo obrne preprosta kmečka ženica Angelca Bračko, ki naj bi v njeni sobi prevedrila le nekaj dni, dokler se ne sprosti druga soba. Ostarela kmetica z zdravorazumskim, »kmečkim« pogledom na svet in drugačnimi navadami nepričakovano spremeni življenje nesojene dive. K temu veliko pripomore tudi »življenjsko aktivni« varovanec Janko Gregorič, kar pa se pri komediografu Partljičevega kova in njegovem pogledu na svet seveda ne more zgoditi brez dodatnih nepričakovanih komičnih zapletov in razpletov. Dom upokojencev v Partljičevih očeh še zdaleč ni čakalnica na smrt, temveč še kako živ, polnokrven svet v malem!

- nedelja, 19. marec, 18.00: za izven

Predprodaja vstopnic poteka v BARU PRI SADNI TRŽNICI, nasproti Večnamenskega KTP centra Pesnica (objekt Tuš, Pesnica pri Mariboru 42A).
Cena vstopnice je 8,00 €.
Preostanek v predprodaji (morebiti) neprodanih vstopnic bo v prodaji uro pred predstavo v Večnamenskem KTP centru Pesnica.

V izogib razočaranju vam priporočamo nakup vstopnic v predprodaji ! Rezervacij ni.

Info: [email protected]

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA