Termin

Ob času polne lune smo bolj občutljivi, dojemljivi in čuječi. To je čas, ko je treba stvarem priti do dna, ko vse skrito pokuka na plano, ko ne moremo delati drugače, kot je edino prav. Sonce in Luna si stojita nasproti in drug drugemu kažeta svoj pravi obraz. Zato močno čustvujemo in hitro reagiramo na vsak izziv iz okolja. V ozračju je spet več energije, zato je še toliko bolj potrebno, da se umirimo in sprostimo.
Zato so dnevi okoli polne lune več kot primerni za posebno zvočno meditacijo, spuščanje starega in razvajanje svoje duše.
Ob vodeni meditaciji nas bodo ves čas razvajali magični zvoki in vibracije gonga, tibetanskih posod, kristalne posode, antične delfinke, koshi zvončkov, kalimbe, šamanski boben in ostalih holistničnih glasbil.

Zdravljenje z zvokom je starodavna umetnost, ki jo vzhodnjaki že tisočletja uporabljajo za pomiritev in uravnavanje uma, hkrati pa ponovno uravnovešajo telo s sproščanjem napetosti in subtilnih energijskih blokad s ponovnim usklajevanjem celičnih vibracij na določeno frekvenco za optimalno zdravje. Zvočne kopeli so globoko pomirjujoče za um saj nam pomagajo ohraniti pozornost navznoter, saj večina ljudi veliko razmišlja in tako težje utišamo um. Lepota zvoka je v tem, da to takoj naredi namesto vas. Vaš um ne more nasprotovati zvoku in vibracijam posod, gonga in drugih instrumentov. Morda bo poskusil, a zvok bo vedno zmagal. Slišiš ga z ušesi, vpliva pa tudi na celotno telo. Pogosto vas bo pustilo v tako blaženem stanju, da ga je težko razložiti ali si predstavljati. Deluje na telo na celični ravni.

Zvočna kopel je potopitev v čudovite zvoke in vibracije, ki zdravijo vaše telo, um in duha. Vse v vesolju, vključno z našim telesom, je sestavljeno iz vibracij. Vsak organ in celica vibrira na določeni frekvenci. Zvok in vibracije potujejo do 5-krat učinkoviteje skozi vodo in ker smo sestavljeni iz 70 odstotkov vode, lahko občutimo vibracije in njihove učinke na celični ravni. Doživeli boste globoko sprostitev in globok občutek miru in dobrega počutja.

Med zvočnim potovanjem se bomo razvajali tudi tako, da bomo vibracije posod začutili še močneje, saj bodo položene na telo. Od mesta, kjer je posoda na telesu položena, zvok kot reka potuje v vsako celico in vsak atom telesa, ga napolni in zavibrira z informacijo zdravja, harmonije ter ravnovesja.

Prisluhnili bomo tudi mantram. Petje manter še bolj aktivira subtilne energijske centre in nas umiri, sprosti in navda z radostjo.

Z vami bova Patricija in Marko. Glasba predstavlja nepogrešljiv del najinega življenja. Ko sva srečna ali ko sva žalostna, ko iščeva odgovore na življenjska vprašanja, ko sva postavljena pred izzive, povabiva glasbo na obisk in se ji prepustiva. Najraje ob Markovem igranju na ukulele, ki ga pospremi Patricija s svojim čarobnim glasom. V odnosu sva povezala medsebojno ljubezen ter skupno ljubezen do glasbe, vibracij in duhovnosti. Iz tega črpava navdih in energijo za naša čarobna srečanja, na katerih s pozitivno in umirjeno energijo, s Patricijino meditacijo in zvoki, ki jih Marko privabi iz različnih holističnih glasbil poskrbiva, da domov odidete napolnjeni, dobre volje in pripravljeni na življenje.

KAJ POTREBUJEŠ:
– ležalko,
– vodo,
– odejo, vzglavnik

TVOJA “NALOGA”:
– ležiš in uživaš

PRISPEVEK za člane Joga Kluba: 22€;
Za zunanje obiskovalce: 26€

PREDHODNA PRIJAVA JE OBVEZNA, zaradi omejitve števila oseb.
Prijava na https://www.jogaklub.com/urnik-in-cenik

Toplo dobrodošli na razvajanje duše in telesa.