Vir: Facebook
Na delu so interventne službe.

Hrvaško je zajelo hudo neurje. Posebej močno je padalo na območju Zaboka, kjer je cela Kolodvorska ulica pod vodo, poroča Index.

Neurje, spremljano z močno deževjem, nevihtami, ponekod s točo in vetrom, je popoldne prešlo čez karlovško regijo. Na nekaterih območjih, kot je Krnjak, je bila zabeležena toča, drugod pa močan veter.

Veter lomil drevesa

Tako je veter zlomil veje na drevesih v središču Karlovca. Karlovške ulice so polne vode, kleti v delih mesta, kot je Banija, so polne vode, iz jaškov pa prihaja smrad.

Velike količine padavin so v kratkem času povzročile hudournike na številnih cestah na območju Karlovca. Poplavljen je podvoz na Rakovcu in parkirišče v Krležini. Na Borlinu je strela udarila v hišo in povzročila požar.

Na terenu tudi gasilci 

Mestom odmevajo sirene, interventne službe so na terenu. V podvozu na Rakovcu so avtomobili, ki so obtičali v vodi, toča je padala v več delih mesta.

Dubovac in Borlin sta brez elektrike, domnevno zaradi požara na objektu, ki se je vnel zaradi udara strele. Na terenu so gasilci in gasijo požar. Iz Vodovoda in kanalizacije pozivajo k previdnosti na kritičnih točkah v mestu.

Meščani tudi poročajo o urbanih poplavah in podrtih drevesih.

Komentarji (1)

Kurbinsin (ni preverjeno)

Vsaka nesreća za ustaše je zame veselje

Starejše novice