Policija je minuli konec tedna ustavila žensko, ki je v času policijske ure na povodcu namesto psa sprehajala partnerja. Obema so napisali kazen v višini 970 evrov.

Policija v kanadskem mestu Sherbrooke v provinci Quebec je v soboto, okoli 21. ure, na pločniku ustavila par, pri čemer je imela 24-letna ženska 40-letnega moškega na vrvici.

Sprehajala sta se eno uro po začetku policijske ure, ki velja v celotni provinci, poroča kanadski spletni portal Montreal Gazette.

Tiskovna predstavnica policije Isabelle Gendron je dejala, da ob opozorilu, da kršita protikoronske ukrepe in da ju lahko oglobijo, nista želela sodelovati s policisti.

»Eden od njiju je imel drugega na povodcu in ona je rekla, da sprehaja psa, pri čemer je pokazala na svojega partnerja,« je povedala Gendronova. Pri tem se je ženska, ki je bila povsem resna, sklicevala na izjemo v odloku o policijski uri.

Ta omogoča sprehajanje psa tudi po 20. uri, a le v krogu enega kilometra od doma. Policisti so skušali paru to razložiti, vendar pa sta moški in ženska dejala, da jima bo v veselje, če bosta dobila kazen. Zatrdila sta še, da bosta še naprej kršila pravila in da bosta videla, koliko kazni bosta dobila, so povedali na policiji.

V provinci Quebec so doslej izdali 740 kazni zaradi kršitev policijske ure, ki bo v veljavi štiri tedne.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
sam prašam (nepreverjen)

hrjauc - izdajauc je na štriku šou s pesom na sv. Jošta, ko se je šlo za arbitražo !
proklet tisoć evrov cigan, ki ni nardil za upokojence - tat hudićev hrćkof vikend ma pa žena !
proklet gnoj smrdljiv in usran, ni dobil glasov za pos (r) lanca, kaj dela v d z ? ? ? !

božidar (nepreverjen)

pri nas babe SLO vojačeke tako šetajo za peneze

Rikardo (nepreverjen)

Sen ze misla ka se za Slovenijo ide

PUSSI (nepreverjen)

Kaj j je pa pes kriv? Da je tudi on kazen dobil:) ,:)?

Starejše novice